Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Két kézzel...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Két kézzel...

A 6. napom.
A 6. napon teremtette meg az Isten az embert. (Már ha nem gyengén hiányos vallási tudásom jól súgja.) Na itt hibázott az öreg.
Sz.É... Napjaid meg vannak számlálva. Ma egy kicsit kiborult, amikor meglátta a javítási listáját. "Na akkor én másik munka után fogok nézni!" Na itt szökött könny a szemembe. A gyönyörtől.
Holnap meg szabadnap. Szépen elterveztem az orbitális alvást, erre Zoz (aki ma nálunk vendégeskedik) benyögte, hogy nem baj-e hogy ő korán kell szombaton. Áhh... "Mégis mit jelent az a korán?" "7-kor indulunk apuékkal a meccsre." Akkor ők nélküled mennek. :D Na majd csak megerőltetem magam valahogy. Csak az a szar, hogy ez az 1 napom lesz, aztán vissza a melóba. De sebaj. Itt van Zozi és hozott nekem beteg filmet, amit mindjárt megnézünk egy üveg bor és némi sör társaságában. :)))
Vasárnap meg szopok ezerrrrrrreeeeeel! Egyedüli délelöttös leszek Edinával 5 külsős lányra, 2 privi emeletre, 3 érkező 2-es vipre, és hogy ez kellőképpen bebasszon én leszek a raktáros is. Na ezt licitálja túl valaki! Jah, és ki kell gejváztatnom 3 raktárat is! Ne feledkezzünk el a mellékkérdésekről se. Legyünk precízek. Húzzuk félre a hajunkat a szánk elől.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat