Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kicsit hülye

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kicsit hülye

Élek még. Még szuszogok. Gyorsan eltaposni!
Ehhe...
Nemsokára államvizsgázom. Örüljetek velem! Igen, kezeket a magasba és akkor most egyszerre...
Kezd az agyamra menni. Meló, hazafuti, tanulás, fürcsi, tanulás, eldölés, hánykolódás, meleg, ébredés, meló, hazafuti, ... megdöglés.
De szeretném már letudni. Az sem érdekel ha nem lesz szép jegy. Csak görbüljön. Aztán hagyjuk egymást békén mindörökre. Ámen.
Állás megvan, nem döglök éhen. Mindenki serényen gratulál. Megy az intézkedés. Júli közepétől már állandós tagja leszek a csapatnak. Ez a némileg több pénzen és kedvezményeken kívül semmi újat nem hoz. Örülgetek magamnak. Betanulnom nem kell. Ismernek, tudják mit tudok és meg vannak velem elégedve. És asszem kicsit büszke lehetek arra, hogy a fejesek tettek nekem ajánlatot, nem nekem kellett az ő talpukat nyalnom. :)
Szal tök jó. Persze ahogy ők kiismertek engem, én is kiismertem a bandát. Sok nő egy helyen. Kicsit bizarr (na ja, aki fiúkkal lógott egész életében...). Vukra ma is megorroltam. Esküszöm 10 hónap után több tudás van a fejemben, mint neki 20 (???) év után. Annyi mindent sikerült ma elbaszarintania megint, hogy az csúcs. És persze én hoztam rendbe. Hangoztatták is a HK-n, hogy ma én tartottam a frontot. De nem dühöngök. Ez is azt bizonyítja, hogy nekem volt/van igazam, amikor szapulom. Mindegy.
Jah igen. Megérkezett időközben a szakdoga értékelésem. Azt leszámítva, hogy gyakori félreütéseim voltak benne és hogy nem tettem bele üzleti titoknak számító költségadatokat, minden tetszett belőle a népnek. A konzulensem olyanokat írt, hogy majdnem behugyoztam a gyönyörtől. Muszáj idéznem. :D
"Nehézsége, hogy bár a téma a szakirodalomból ismert, de a szállodák nehezen adnak ki adatokat, ezért komoly kutatómunkát kell a jelöltnek végeznie." (Azt, igen, hogyne, pfff...) "Vizsgálati módszere leíró, de alapos és fontos, hogy következtetései helyesek." "Külalakja szép, stílusa, nyelvezete olvasmányos, megfelel a záró dolgozat követelményeinek. Összegzése, záró gondolatai jó befejezése a dolgozatnak." Stb... Cservákra lehet számítani. :) Mondjuk az opponensem kicsit beszólt az értékelésben utalva a heves billentyűveréseimre, de leszarom, mert Kokó szerint ez én vagyok. Mert úgy írok ahogy beszélek. És szerinte szépen tudok fogalmazni. És csak kicsit vagyok hülye. :D :D :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat