Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-16

Düh és ingerültség és feszültség. Nem csak bennem. Jól jön most ez a 2 szabadnap (ami megint azzal fog elmenni, hogy összekaparjam magam arra a szintre, hogy aztán kedden el tudjam magam vonszolni dolgozni). Szét tudnám cincálni az arcom. Nem azért, mert bármi hülyeséget csináltam volna. Csak olyan szintű értetlenség van bennem a mai nap után... Szar volt na! Megtudni,
hogy akiről nem is hitted volna, az próbálta a legnagyobb svunggal megdobni a fejed szarral,
hogy habár más dolga lett volna, mégis tőled várták volna a megoldást (és hiába próbáltál segíteni a helyzeten, mégis rajtad kérik számon)
hogy míg kihajtod a beled és más lóbálja a lábát, rád néznek csúnyán.
Hát faszom! Qrva élet!
Muszáj felhergelnem magam, mert ha nem adom ki a dühöm, napokig bennem lesz és bekapok még mellé valamit pluszba és akkor annak csúnya vége lesz.

Persze 24 óra alatt 2 műszak nem végződhet szépen. Nem tudom, miben reménykedtem. Pláne, hogy csak 2 órát aludtam és nem tudom miért.

Csordultig van a tököm. Mák, hogy nem megyek holnap. Beugrom inkább apuékhoz. Pasi hoz nekik holnap fini paprikát és elvisszük ajcsiba. Biztos örülni fognak neki. :) Nem az a bolti szar. De a legjobb az egészben, hogy nem is én kezdeményeztem, hanem pasi. Asszem bírja fatert. Nem nehéz. Fater is őt. :)

Látjátok, csak a szeretteinkre kell gondolni és mosolyogva feledkezünk el a mindennapi szarról. Átmenetileg legalábbis.

Nyomi fotós honlapra picit berágtam, ugyanis a képeim felét kitörölték. Mivel évek melója van benne, én nem állok neki megint, viszont azt sem tudom, hogy folytassam-e. Lehet kitörlöm az egészet.



"Nehéz helyzetekben derül ki kikre lehet számítani"? Ezt hogy értsem? És mi az, hogy "szeretném hinni"? Miért várja el tőlem mindenki, hogy bizonyítsak? Eddig nem tettem le eleget az asztalra?
Ezek szerint szar barát vagyok? Hát akkor keressetek jobbat, hátha találtok...
Mert persze csak nekem kell bizonyítani. Ez másokra nem érvényes...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat