Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-11-16

Aktívan bosszút állok a szomszédon. Azért van a hangfalszett, hogy kiélvezzem. És szeretem a rock zenét. De nem szeretem, ha este arra kell elaludnom és reggel kelnem, hogy ez a faszfej, alkoholista ork artikulátlanul üvölt az asszonnyal. Mivel a csuklóm gyenge ahhoz, hogy hangosabban verjem vele a falat, mint ahogy ez a gyökér kiabál, így ez marad. Néha belegondolok, hogy mit is tennék vele ha összefutnánk (aminek igen kicsi az esélye, mert ez érdekes módon nem dolgozik, csak otthon piál) pölö átmennék, udvariasan bekopognék, aztán a 28-adik próbálkozás után, amikor az asszony ajtót nyitott odamennék ehhez a szédelgő baromhoz és teljes erőmből fejbebaszarintanám egy lábossal mondjuk... Nem! Megfognám és kinyitnám a fejével az ablakot, kilógatnám és elengedném 1 másodpercre. Lenne segítségem is. Túl sok betűt pazaroltam erre a koszos görényre.
Aput ma "műtik". Ultrahangos vesekőrobbantás. A legszarabb az egészben, hogy ez nem most fog neki a legjobban fájni, hanem majd amikor a darabkákat kipréseli magából otthon.
Hétvége=munka. Beosztok. Megnyertem megint. Kitartás, kitartás. Közeleg a december. És mindenki szívét megszállja a nyugalom és a boldogság. Hát hogyne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat