Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 20.

Forma 1. Az enyém is. Hááát, ez felháborító! De nem unalmas. Kérdések sokasága...
Szóval, csapjunk a billentyűk közé! (Nem közé buta liba!) Rájuk! Vágod?
Reggel nekiestem a neptun-nak marketing ügyben. El sem hittem. Jééé, ott egy 2-es! :D Pezsgőt ide! Tudom, tudom, én is szeretlek...Kisvirág. De csak az eszedért és a mázlidért! :P Szóval most 1 hónapig pofám lapos (bocsi, szájam zárva-ez így nem is vicces :() Bementem a suliba. Mint késöbb kiderült tök feleslegesen, mert akit kerestem, csak holnap lesz bent, így holnap is mehetek. De! Megint összefutottam banyussal az intézetben. Kééész. Komolyan mondom... Meglát. Elemzi az arcom. Látom, ahogy próbál emlékezni, hogy honnan is vagyok olyan ismerős. "Jó napot!" És lőn világosság! Sőt. Lőn segítség. "Kit keres?" Elmondom a mondókám, aztán elkezd agyalni. "Ő ma nincs bent szerintem." 2 perc múlva a titkárnő méltóztatott letenni a telefont és megerősítette az állítást, miszerint ma nincs, de nézzem meg a kiírást odakint, azon van rajta, hogy mikor jöhetek. Okéééé... Kimegyek. Nagy nehezen megtalálom a papírhalmoktól roskadozott hirdetőtáblán. Itt valahol kukac van... Csak 13-áig voltak kiírva az alkalmak. Yess. Sömös Tinának. Eredmény: Valamikor kedden dél körül. Elkaplak!!! Mint pók az áldozatát!
Mivel már nem kell a marketing könyvet bujnom (csak a dupla olyan borzalmas számvitelt), felszabadult némi idő. Na mivel töltöttem? Kreatívkodtam. Rámjött az övtáska-dilinyó. Előszedtem egy régit. Lecsupaszítottam, rajzolgattam reája (kisördög, denevér) és kapott mindenfélét: láncot, müanyag bilit cumisüveggel, mini stop-táblát, meg csini-vili bizgentyűket. Naaagyon csecse!
Hehe. Találtam egy olyan honlapot, ahol "sztárokat" lehet felöltöztetni, meg sminkelni. Ehhh... Szegény Britnyí, most pórul jár.
:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat