Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-01-11

http://www.youtube.com/watch?v=ynKbwOlc6cE

Itt vagyok. Megérkeztem. Lenne mit mesélnem, csak olyan lusta vagyok... Viszont tettem fel képeket (tudjátok hova), lehet gyönyörködni az átélt szituációkban. Ja, hogy miről beszélek?
Voltam az idei Staff Party-n, ami idén a téli csodavilág tematika köré épült. Valami kibafrankó volt a díszlet, az eddigi legjobban sikerült. Voltak műsorok, zene, tombola, műjégpálya. Vetekszik a 2007-es Karibival. Bár amit ott a csajokkal lenyomtunk, azt nem tudom mikor fogom felülmúlni. :P Na szóval jó volt, csak ne kellett volna másnap dolgozni. Noha másnapos nem voltam (elég ritkán vagyok), mégis sikerült egy idegesítő sunyi fejfájást bekapnom, ami végigkísérte a műszakomat. Ebben szerintem leginkább az játszhatott közre, hogy szétverik azt az emeletet is, ahol az irodánk van és azért napi 8 óra folyamatos kopácsolás és fúrás nem túl élvezetes. A szálló porról nem is beszélve. Nomeg az intelligens munkások... Na de csak kihevertem. Mától 8 nap szabadság. Nem igényli a szervezetem, de hát ez van. És mint megtudtam, valószínűleg februárban és márciusban is kiadják a cég által önkényesen kiadható szabi mennyiségét. Merthogy bizony hozzánk is beszivárgott a válság, és mélyponton a foglaltság. Összeült a kupaktanács és megszülték a megoldást (?), amiről most mindenki susog. Ami a hk-t érinti: tettek egy ajánlatot a lányoknak, ami választás elé állítja őket. Nem nagyon szeretnék erről sokat mondani, a lényeg, hogy bizonytalan ideig "vagy egyáltalán nem vagy csak keveset". Felmerült a kérdés, hogy mi lesz a gondnoknőkkel. Még nem tudni. Mindenesetre nem aggodalmaskodok. Ha a legrosszabb eszközhöz is folyamodna a vezetőség (amit most még erősen kétlek), akkor is egyetlen olyan indok lenne, amiért elküldenének, mégpedig a korom (mondván, hogy ilyen fiatalon az én képességeimmel és végzettségemmel simán bárhol blabla). De ha a tudás és a felmutatott munka számít, akkor asszem kényelmesen hátradőlhetek. Mindegy, felesleges most még ezen izgulni. Csak az elcseszett szabimat sajnálom. Márpedig én akkor is kiveszem Balaton Soundra. És pont. :)
Más. Kéne egy hosszabb téli kabátot vennem. Egy olyan térdig érőt. És még Pozsony előtt. Buliról hazafelé majdhogynem befagyott a p*csám. Na meg Zozzal ütközök szerdán. Csak elhozza az otthoni bokáig érő fekete mátrixos szövetkabátomat. Ezen megint mindenki többet izgult az elmúlt 2 évben, mint én.
További program? Készülődés a kiruccanásra. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat