Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-02-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-02-10

Szar éjszaka. Szar fej.
Lefeküdtem már 11 előtt (jó, egy kicsit olvasgattam is) és háromnegyed 2-kor még mindig néztem ki a fejemből. Ezt de utálom. És persze ilyenkor jár az agyam minden marhaságon. Így nem könnyű. Na aztán valami alvásfázisba sikerült csúsznom, de óránként magamhoz tértem. Aztán mire kivilágosodott már jobban ment, de ekkor meg kiokoskodtam, hogy későbbre állítom az ébresztést a telón, hogy behozzak némi lemaradást. És kész. Innentől kezdve esélytelen volt a visszaalvás. Szal most itt ülök, nézek ki a fejemből félig pizsiben, félig utcai ruhában és buzinagyokat ásítok. Lenne még 1 órám melóba indulás előtt, de ismerem magam és tudom, hogy ha még el is aludnék, fejfájással ébrednék.
Na meg a rohadék hasam is. A tegnapi vacsiban volt valami nem oké.
Nem kell nekem ez a mai nap.

És visszafeküdtem arra az 1 órára. Eredménytelen volt.
Persze beérkezésemkor rögtön meg is kaptam, hogy a szemeim alapján nem lehetek a top-on. Nem nagyon magyarázkodtam. És mégis egész jól vettem az akadályokat:
1. Finoman szóltam Verának, hogy ne gonoszkodjon, mert nekiállt az új gyakornokainkat egymásnak mószerolni.
2. Miután Koko újabb adag melókkal akart megbízni (a textilraktár mellett, ami már önmagában meghaladja a többi gondnoknő "egyéb" feladatait), nem tettem neki szóvá, hogy ugye ezért fizetésemelés is jár. Persze élből azzal zárta le a témát, hogy ezt ne vegyem rálőcsölésnek, hanem vegyem a bizalom jelének, mert egyedül engem tart képesnek arra, hogy Mártit helyettesítsem. Még mindig az érdekelne, hogy kapok-e 1 áráért 2 kenyeret? Eddig is kihajtottam a belem, ezután már csak valami más rovására mehetnek a dolgok. De kezd leperegni. Tudom, hogy senki egy büdös szót nem szólhat be nekem, mert vissza tudok vágni.
3. Feljött ma 1 napra hozzánk egy rezervációs gyakornok. És persze megint én nyertem meg. Ne érezzétek ki ebből a rossz szájízt, mert nincs. Csak vannak szar napjaim, amikor nem akarok megszólalni se, és tuti mindig ilyenkor kell házkörbejárást vagy tréninget tartanom. Egyébként a csaj nagyon aranyos volt. Nem is akart visszamenni a körbejárás után a rezervációra, hanem inkább eljött nekem segíteni nagytakarítást átvenni (amit Verával közösen kellett volna, de ő valahova elszublimált arra az időre).
4. Lementem az éves kötelező másfél órás munka-, tűz- és baleset védelmi oktatásra. Bizony Isten én elszántam rá magam, hogy 90 percen keresztül hallgatom majd a szájában a tejet megkövülni hagyó srácot, de a recepció nem hagyta. 10 perc után kijöttem, mert ezidő alatt vagy 5-ször csörgött a telefonom. Ebben az a cumi, hogy a végén egy jelenlétit kellett volna aláírni és kétlem, hogy én még egyszer neki tudnék ennek ülni. Valahogy el kell intéznem, hogy ott legyen a nevem abban a naplóban.
5. Délutános szobalányunk tegnap elhagyta a mindent nyitó kulcskártyáját. És mivel nem találta meg, én nyertem meg, hogy csináltassak egy újat neki. Csakhogy ez nem volt olyan egyszerű. Mint kiderült (2 órán keresztül rohangáltam és telefonáltam, mire egy zárleolvasás után megtudtam a kártyája csoporttípusát) egy housekeeping supervisor-i kártyát sikerült elhagynia. Tekintve, hogy ez az én titulusom is (rém menő), ez azzal járt, hogy az összes ilyen típusú kártyát újra kellett gyártatnom, mert amikor egy ilyen supervisorit megcsinálnak és bedugnak egy zárba, az zárolja a korábban legyártott összes supervisor-it. Na szal nagy nehezen elrendeztem a dolgokat és elküldtem szerencsétlent, hogy akkor most az összes zárat dugdossa végig a kártyájával. Ő se hagy el többet kártyát.

Eljutottam odáig, hogy noha az álmosság elkerül, mégis képtelen vagyok agyalni. És ez most így jó. Még a végén rájönnék, hogy seggfej vagyok. Az meg kinek kell?

http://www.youtube.com/watch?v=LqV5P8V6ZDQ
(a két epilepsziással ne foglalkozzatok, csak hallgassátok)
;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat