Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-11-19

"Come on and dance with me
Yeah, slow
Skip a beat and move with my body
Yeah, slow

Read my body language
Take it down, down"

Pasi hazament az imént. Már most éreztem a búcsúzkodásnál, hogy benne van már a tudat, hogy nemsokára még szarabbul tűri. De még nem szabad szomorkodni. Holnap jön vissza, aztán átugrunk szőrösékhez, aztán pénteken meg elviszem egy koronás bulájba, bár ezt ő még nem tudja. Tartunk egy búcsúbulit az éttermi vezetőnknek és amikor Koko kérdezte, hogy mennék-e, rögtön eszembe jutott, hogy mennyit zargattam Attilát a szakdogámmal kapcsolatban és mindig segített, szóval gyorsan szállt az igen. A helyszín most a Macskafogó lesz, de előtte még felmegyünk Verához alapozni. Aztán buli másnapján mehetek 6-ra beosztani. Szééép lesz... Aztán eljő a vasárnap.
De még csak szerda van. Nem görbülhet lefelé a száj.
Jött ma hozzánk egy HACCP ellenőr. És marad 1 hétig. Fasza! Így a francia vipek után már kit izgat... Nanáhogy Koko nekem adta ki, hogy nyálazzam át a szobáját. Utánam persze még ő is bement. És nem talált semmit sem. Enikővel össze is kacsintottunk. :)
Faszásan megszervezte Évi ezt az osztálytalit. Sikerült azt az egyetlen decemberi napot kitalálnia, amikorra Vera szülinapi babazsúrt rendez és feltétlen jelenlétemre számít. Picit fakkoltunk tegnap ezügyben. De hátha átteteti valaki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat