Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-11-03

Jáááj, megőrül körülöttem a világ...
Cc-n is kezdenek elszabadulni az indulatok. Elindult a klikkesedés. Kinőtte már a báját a buli.
Megjelentek a büszkén buták (annyira ragaszkodnak a hülyeségükhöz és az "engem nem érdekel"-hez), a fensőbbségesen kioktatók (lásd I...), a mindenkinek bólogatók (önálló vélemény? azmiaz?) és van egy baromi vékony réteg (akik még többnyire értelmesen válaszolnak egy feltett kérdésre).
Na persze dafke módjára, csakazértis leírom, ha böki valami a csőrömet. Általában nem is tudnak belekötni. Pedig sokan erre hajtanak. De sajnos már a cikkek nívója is kezd süllyedni. Egyre ritkábban kerül olyan téma a terítékre, ami megmozgat bennem valamit és írásra sarkall. Vagy még mindig velem van a baj? :P


Nyüffnyüff:

http://www.youtube.com/watch?v=u7ynnCqPUOs&feature=player_embedded

Így a 300. oldal és a kedvenc részeim után úgy gondoltam, hogy vissza kell térnem a realitás talajára. És megnéztem "A fiúk nem sírnak" című filmet. Borzasztó volt. Maradtam volna inkább a vámpírok és vérfarkasok világában.

"Amint a szobámba értem, magamra zártam az ajtót. Addig kutattam az íróasztalom fiókjában, amíg meg nem találtam a régi fejhallgatómat, aztán beledugtam a kis CD-lejátszómba. Azt a lemezt választottam, amelyet Philtől kaptam karácsonyra. Neki ez a zenekar volt az egyik kedvence, de az én ízlésemnek egy kicsit sok rézfúvóst használnak, és túl hangosan sikít az énekesük. Aztán lefeküdtem az ágyra, föltettem a fejhallgatót, és annyira felhangosítottam a zenét, hogy majd beszakadt a dobhártyám. Lehunytam a szemem, de a világosság még mindig zavart, úgyhogy a fejemre húztam egy párnát.
Csak a CD-re koncentráltam, próbáltam kihámozni a szöveget, és követni a bonyolult dobszólót. Mire harmadszor is végighallgattam, már kívülről tudtam a refréneket. Amint egy kicsit megszoktam a rézfúvósokat, azon kaptam magam, hogy mégiscsak tetszik nekem ez az együttes. Újra meg kell majd köszönnöm Philnek.
És bevált. A vadul lüktető ritmus megakadályozta, hogy gondolkodjam − erre ment ki az egész. Újra meg újra meghallgattam a CD-t, a végén már velük tudtam énekelni az összes dalt, míg csak el nem aludtam."

Eláruljam melyik bandát hallgatta?
Hát persze, hogy a Linkin Parkot! ;)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat