Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Piros lufi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Piros lufi

Valahol bennem olyan erők tombolnak... (Élesváltás és ágyazgatás után.) Ráálltam a futópadra és azon kaptam magam, hogy folyamatosan nyomom fel a sebességet, mert semmi sem elég. Ja, a helyzet amúgy: 62 kg. :) Alakul. Lesz ez még szebb is. Nem megijedni, nem leszek csonti!

Nagy hír: Pasit felvették az Ericssonhoz. :D Gratula nekije. Ennyi kör meg ciológus után... Kezdetként mindjárt duplaannyit kap, mint én. Szégyen nekem. Na persze, ha mondom valakinek, rögtön elkezdik, hogy na akkor eltartathatod magad. Én? Na mert pont olyan vagyok. Még ha kevesebbért is, de dolgozni fogok akármennyire is jól megy a szekér pasinak. Nem élősködöm. Tudom, a büszkeség... Egyes emberek idejekorán megtanulják, hogy csak magukra számíthatnak.

Másik nagy hír: Mához 1 hétre megcsináltatom a tetoválásom. Holnapra terveztem, hogy elnézek a tetkóshoz, egyeztetek. Aztán elmegyek a gyógyszertárba és megveszem a szükséges dolgokat a "lábadozáshoz" nameg még az is eszembe jutott, hogy így 2 év után talán bejelentkezem a házidokihoz. Csak hát név alapján választani nem sok jót jelent. Meglátjuk. Csak legyen már kartonom valahol.
k-u-r-v-a-j-ó-l-e-s-z

És van piros lufim...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat