Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. február 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. február 21.

Szép nap. VOLT! Haha-hahaha...
Reggel 6:20. Indulni kéne a vonathoz. Én teljes harci díszben, öcsém a fürdőszobában igazgatja hajszálait. Szálanként. Kimászik. Nagy erőfeszítések árán. Látja, hogy Trinit hajkurászom a lakásban keresztül-kasul, de csak röhög. Úgy a harmadik körben (miután kifárasztottam a kis szuperhőst), méltóztatott eléállni és elkapni. Rendicsek, de itt van még a Madzag is. Szólok neki, hogy legyen szíves kivinni emezt is amíg én felhúzom a redőnyt. Meg sem moccan. Semmi gond, én megteszem. Minden macskát kipakoltunk, pöcsfej is díszmagyarba vágta magát, végre elindulhatunk. 5 perc késéssel kb. Alig lépünk ki a kapun, elkezdi ecsetelni, hogy ha nem tököltem volna annyit, már rég elindulhattunk volna és akkor talán nem késsük le a vonatot. Még nem haraptam. MÉG. Aztán rátett még egy lapáttal és elkezdte cikizni a cuccom. Ez már betett. Felvilágosítottam, hogy ő rendezgette szőrszálait túl sokáig, amikor én már rég macskát pakolásztam, amiben igazán segíthetett volna. Erre ő:"A Trinity-t is én raktam ki." BELE NE ROKKANJÁL MÁR WAZZE!!!! Nem te fárasztottad ki. Úgy két perc csönd, aztán megint rátért a szerkómra. "Ha nem fogod be, esküszöm akkora sallert levágok neked, hogy itt maradsz!!!" "Azt próbáld meg." "Ne aggódj, megteszem. Csak kostólgass!" A kis .... azt hiszi, hogy félnem kell tőle. 5 ÉV! 5 év, amit az életben soha nem fog tudni eltörölni kettőnk között. Végiggondoltam (útban a vonathoz), hogy ha 2 fejjel magasabb is lesz nálam, én akkor is helyére fogom rázni, ha hülyeséget csinál és nem fog visszaütni. Ettől lehiggadtam.
A suliban aztán dupla szállodával indítottam, ami 2*80 perc tömör gyönyört jelent. Hapsikánk azzal indított, hogy fel tudnánk-e sorolni, hogy mi van egy 5*-os szálloda fürdőszobájában? Mély csönd. (Nem azért vagyunk itt, hogy ezt megtanuljuk?!- kérdem én gyarló, persze csak magamban) "Gondoljanak csak arra, hogy mi van az önök fürdőszobájában!" Hahaha meg hehehe. Jobb, ha nem gondolunk bele! Osztán zsinórban 2-ig órák tömkelege. Végül 5-ig unatkozás. De mivel feltalálom magam, elhúztam netezni, és törvényt sértettem. Megint. Tevéztem! Emberek, kövezzetek meg, amiért ilyen komolytalan vagyok!
5-től meg biztosítás alapjai címszó alatt végigtárgyaltuk, hogyan lehet átverni a biztosítót különböző gaztettekkel, mint pl.: öncsonkítás. (Pöpec tippeket kaptunk a baltával, meg a szemetesfedővel kapcsolatban.) Na meg azt is kiveséztük, hogy mi a teendő, ha valaki külföldön dobja fel a talpát. Ilyenkor ólomkoporsóba zárják és úgy hozzák haza, hogy aztán azt már itt nem lehet felnyitni. Ekkor felmerült a kérdés, hogy mi van, ha nem is a nagybácsi hever a csomagolásban?
Holnap átlépek a második x-be!!! Anyucíííííííííí, lemegyek alfába, csak normális táskát kapjak!!!! Olyan jó gyerek voltam!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat