Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-04-21

Április 19
Üdv mindenkinek. Hol gépközelben vagyok, hol sehol.
Most épp a béka segge alatt. De olyan jó mélyen, hogy onnan még egy szélgörcsös breki sem kerget fel. Az ok? Úgyis kitaláljátok. A-val kezdődik és nyám-ra végződik. Tegnap előadta az eddigi legpofátlanabb mondandóját az eddigi legpofátlanabb hazugsággal. "Zolival megbeszéltük, hogy a fizetésetek kétharmadával besegítetek." Azt hittem, hogy rosszul hallok. Még vissza is kérdeztem. Nem, nem hallottam rosszul. A pofám majdnem leszakadt. Nekem, nem neki. Első meghökkenésemben meg sem bírtam mukkanni. Ezt kihasználva elvonult. Utánamentem. Elmondtam neki, hogy nekem ebből a 4 havi csökkentett bérvől kéne kihúznom fél évig. B@szott rá. Komolyan mondom, egyik fülén be, a másikon ki. Aztán megkérdeztem, hogy mire kéne neki az én pénzem. Némi habozás után kinyögi nekem, hogy a számlákra, meg lakásfelújításra, mert idézem "nem akarhatsz így élni". Ezt a rohadt megjátszást. A könnyeimet nyelve jöttem ki a szobából. Fingom nincs róla egyébként, hogy ő mennyit keres és mire költi. Csak azt látom, hogy az elmúlt 2 hétben sorban vett magának 3 pár cipőt, bőrkabátot, nadrágot, öveket, fehérneműt... Nekem meg egyetlen cipő kéne, amire már hónapok óta vágyok. Nem vagyok írigy. Odaadnám a minden pénzemet. De nem egy olyan embernek, aki csak rabszolgának tart. Mert csóváljátok csak a fejeteket, ez bizony így van. Azt már csak mellékesen említem meg, hogy Zoz tőlem hallotta ma reggel először, hogy ővele meg lett beszélve, hogy beszáll a kétharmadával. Sokminden kavarog most bennem, de annak köze sincs a szeretethez. Kezdek eldurranni. Ma megpróbáltam emberként viselkedni és hazatértemkor annak rendje és módja szerint beköszöntem neki. Ő nem köszönt vissza, még a fejét is elfordította, hogy ne kelljen rám néznie. Megsértődött? Ő? Azért mert tegnap majdnem elbőgtem magam elötte? Szép. Úgyhogy most Zoznak nyal. Undorodom.
Azon gondolkodtam ma, hogy ha lehetne egy kívánságom, az lenne, hogy legyen mindenkinek egy olyan napja, amikor nem tud mellébeszélni. Amikor igenis mindenki minden hazugság és körítés nélkül kimondaná azt, amit gondol. Én is. De szeretném kimondani annak, akit utálok. És annak, akit nagyon szeretek.
Amúgy minden rendben. Cyvynél voltam húsvétkor. És nagyon jó volt. :)
Melóhelyen is megbecsülnek. Nem is tudjátok, milyen jól esik nekem. Érzem, hogy sokat segítek nekik. És ők is mondják. Próbálnának marasztalni, de szép lassan sajnos letelik az időm náluk és tovább kell állnom. Pedig ma megpendítették, hogy el tudnák intézni, hogy a 2 hónapos IBUSZ-os gyaksimról legyen papírom...

Április 21.
Asszem.
Szóval alakul a molekula. Változás? Nem sok. De csakazértis nekem lesz igazam. No mindegy. Ma nem baszkurálom fel az agyam a csillagos égig.
Itt vagyok cyvynél, aki már türelmetlenül várja, hogy megmasszírozhassa a hátam. Nem akarom kínozni... :D
Majd otthon megint pötyörészem, aztán hozom. De most! "Jahj, de fáj a hátam..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat