Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-03-25

Március 23.
Most jöttem haza Enikõtõl. Enikõ=Fodrász. Fodrász=Változatosság. Változatosság=Életöröm. Mi a tanulság? Enikõ=Életöröm. :D
Szóval újfent megszépültem. Hehh... Neeeem, nem fésülte a hajamat a képembe, hogy ne látszódjék arcberendezkedésem. :P Csak levágta, mert már nagyon megnõtt a legutóbbi találkozásunk óta. Olyan ártatlankislányos vagyok. Hihihiii... (Összevont szemöldök alól kilesõ összeszûkûlt szemek, heves kézdörgölésekkel.)
Tegnap meg csajokkal lógtam. Zsuzsival és Barbival. Mena sajna melózott, így megint nem találkoztam vele. :( Elmentünk a Kossuth-ba és megnéztük a Befejezetlen Élet-et. Ez a film nálam abba a kategóriába tartozik, amit élvezet megnézni, tartalmas, van mondanivalója, de nem igazán ösztökél arra, hogy megszerezzem. Aztáááán pedig fagyiztunk. És persze beszéltünk és beszéltünk. :) Barbi megállapította, hogy majd kicsattanok az életkedvtõl. "Végre látszik, hogy élsz! Mert ahogy januárban kinéztél..." :D Igen, élvezem a munkát. Bár néha nem fenékig tejfel. Elsõ, félreértésbõl származó beszólása Kriszti nevezetû gondnoknõnknek kicsit mélyen érintett, hiába próbálta aztán kedvességgel rendbehozni. Na de mindegy ez már, nem érdemel több szót. Fogjuk arra, hogy szar napja volt. A másik velem kapcsolatos "negatívum"-ra már valahogy számítottam. Sejtettem, hogy nem fogják szó nélkül hagyni a rezervációsok a kivonulásomat az irodájukból. Koko a minap visszajött a szokásos vezetõi megbeszélésrõl és megjegyezte, hogy szóba került a "gyakornok", alias én. Állítólag Koko fejéhez vágták, hogy: "Látszott rajta, hogy amúgy sem akart a rezerváción maradni." Erre Koko: "Vajon miért?" Csak azt nem tudom, hogy miért kell ezt annyit csócsálni, ha egyszer az igazgató is ott volt, nincs ezen mit félremagyarázni. A többi gyakornoktársam már úgy néz ki, mintha zombi lenne. Már megint mázlista voltam/vagyok.
1-én anyu szülinapja. Ha minden összejön, akkor éppen apuéknál leszünk Zozzal. Az egyetlen hétvége, amelyen mindhárman ráérünk. Vagyis nekem még beszélnem kell ezügyben Kokoval, hogy úgy csinálja a beosztást. Anyunak meg nem tudom, mit adjak szülinapjára. Van egy könyv, amit nagyon szeretne, de csak antikváriumokban lehet megszerezni és én már kezdem feladni... :S

Március 25.
Nézzétek mit kaptam egyik titkos hódolómtól. :D
"Titkos szerelmem!
Már nem kell titkolni az érzelmeimet irántad! A nejem eléri lassan a 200 kilót, már a nyakát se tudja mozdítani. Olyan kövér, hogy ha hétfőn fingik (nem tréfálkozom a beceneveddel), szerdán durranik!
Moccanni se bír. Rettenetes a szaga. Olyan izzadságszagú, mint három kandúrmacska. Vágyom az ölelésedre. Eszemet se tudom, hogy mikor ölelt meg nő. Különben is...más nem kell, csak Te!! Kérlek, ugorj a nyakamba (távol a portól:D) és ölelj!
A Te epekedő bunkód!:-*"
Hát nem édes? :P
Oda nekije a pontos labdát!

Persze megint volna mesélnivalóm, de mivel időm véges és mára már igencsak túlléptem a munkaidőm végét egy órával, igy inkább hazavonulok. Na de majd otthon pötyörészek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat