Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kitartás, mi?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kitartás, mi?

Itt vagyok. A hóval megérkeztem én is.
Hétvégén aktív voltam. Apuztam, öcsiztem, Axel-t vittem macikázni és mindeközben fény derült két igen nagy titokra a m.testvéreimmel kapcsolatban. Hol is kezdjem? Talán időrendben haladnék. Szombat délelött. Befutunk a 8.kerületbe. Belépünk a lakásba. Csipetcsapat a konyhaasztalnál. Srácok rámnéznek. Vigyorognak. Naná. Teccik nekik a sapekom. A következő szem-elkerekedés meg akkor jött, amikor lekaptam a sapit a fejemről. "Deeee röviiiid!" :) Lepakolás, majd titkolt kincsek előbányászása a tatyóból, hadd érezzék azt, hogy itt a télanyó. :) Vittem játékot. Ment is a nagy "azéngépemrerakjukfelelöbb". Miután mindre felnyomtuk, Eszter (m.nővérem) megkért, hogy vigyük le az ebet. Megvolt. Folytatás, de már a "hogyantudokideszendvicsautomatátépíteni"-fejezettel. (Hotelépítős játék.) Nem volt 5 csendes percem. De nem bánom. :) Elérkezett az este. Újabb macisétáltatás, majd leugrottam Eszterhez a közeli kocsmába egy doboz cigivel. Marasztalt is. De a sör meg a cigi maradt, én meg visszamentem. Dumcsi apuval. Mesélte hogy járt Andrásunk (m.bratyó). Már kb 4-5 éve van egy komoly kapcsolata, amiből múlt vasárnap (13.) kilépett a másik résztvevő. Erre ez a gyagyás kiakadt, fogta magát és bevett két doboz altatót. Ráadásul valami nemtom milyen a fajtát. A lényege az egésznek, hogy nem az a hatás következett, amit várt. Rosszul lett. De nem hányt. Bevitte a mentő. A detoxikálóban kötött ki. Gyomormosás, meg mindenféle nyalánkságok. Csakhogy a veséje nem igazán tapsikolt örömében a két doboz bogyesznak és most szenved is rendesen. Szerencsére észheztért. Apuék ki is készültek rendesen. Eszterem meg... Szóval ő is tartogat újdonságokat...
Este aztán ment a Privat Gold. Bár már nem olyan sokáig. Csanádom meg bemászott mellém éjszakára, mondván, hogy ő most velem akar aludni. Meg persze Axel is. :)
Másnap tanulgatás ment aktívan és kollektívan. Délután meg Harry Potter-ezés. Apu megint rácuppant a témára. Volt még vagy 30 perc az indulásig, de ő azért betette a 3. részt is. Elérkezett az indulás ideje. Úgy volt megbeszélve, hogy a kórházba menet apuék kiraknak minket a Nyugatinál. Oké. Megegyeztünk, hogy 50-kor kilépünk az ajtón. Szerintetek? Nekiálltaka srácok sakkozni. Ehh... Ilyenkor elborulnak és kizárják a külvilágot. Apu persze ott volt, és megfigyelt, és tanácsokat adott, és lejátszotta a meccset. :) Úgy 50 körül megpendítettem, hogy esetleg előkeríthetné a farmerját, mert ugyebár mackóalsóban nem megyünk kórházba. "Jójó, azonnal..." 55-kor még semmi változás. "Apu, indulni kéne." "Miért, mennyi az idő?"...Megmondom neki. "Akkor sietünk." Remek. 2 perc múlva már felfigyelt arra, hogy a csorda női tagjai teljes harci díszben állnak az ajtónál. Ekkor jött a "rohanvarántsukmagunkraagatyát". :) Aztán spuri a kocsihoz. 19:02-kor gördültünk ki a parkolóból és 6 perc múlva már a Nyugatiban kolbászoltunk Zozzal.

Ma:
Ma valahogy nem voltam a helyzet magaslatán. 6-ból 3 órára be sem toltam a pofám, azon a 3-on is meg csak a nyafogás ment. Egyik szabaddá tett órában kimentünk a Westendbe kajálni. Holott én barom állat, megbeszéltem csoptársammal, hogy összeülünk házidoga-témában. Alig voltam dühös. Ezek után jött az önmarcangolás. Saját szememre vetettem, minden apró-cseprő bajomat. Csak túráztattam és hergeltem magam, míg a végén az egész kiült az arcomra. Akkor rémültem meg igazán, amikor Barbi meg Melinda elkezdtek vígasztalni. Megkértem őket, hogy most fejezzék be, mert olyan dolgokat mondtak, hogy majdnem elbőgtem magam. Ezután jött a higgadási fázis. Kösz a csajoknak. Érzem, hogy csak azzal tudnám most magam kibékíteni, ha eszeveszett őrült módján beleásnám magam a melóba. Csakhogy ismerem magam, és tudom, hogy nem bírnám hosszú távon. Csakhogy nekem most sok ideig kellene kitartanom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat