Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-27

Szélsőséges hangulatváltozások.
Reggel. Ülök a kajáldában. Egyedül. Hála az égnek. Turkálom azt a borzalmas rántottát, amikor belép Gyuri. "Csak ma ne morogj."-kérem magamban. Odaér az asztalhoz. "Szia királynőm!"-és rámmosolyog, majd megszorítja a válam. Hihetetlenül jólesett. Még emlékszem, amikor első napomon (picit elveszettnek éreztem magam) odajött hozzám és 2 morgás között cinkosan rámmosolygott. :)
Dél körül. Ülök az irodában a félhomályban. Egyedül. Hála az égnek. És kivételesen nem zavar, hogy nem ég a villany. A gépben Edina egyik világfájdalmas cd-je pörög. Meg az én tollam is a rücskös asztalon.
Délután. Állok a lift elött. A másikból kiszáll Fülpi. A szemünkkkel és egy mosollyal köszönünk egymásnak, majd bekanyarodik az iroda ajtaján, de megtorpan. Visszahajol. Néz rám. Mondani akar valamit. Várom, hogy szóljon. "Ááá, semmi." Mosoly és belép az irodába. Odabent hallom, ahogy Edina megkérdezi tőle, hogy mi ez a vigyor. "Csak Virággal kommunikálok." Edina kinéz rám. Fülpivel nevetünk. Edina arcán picit zavart mosoly.
Voltak pillanatok.
Aztán elmentem a nagyszülőkhöz. Nem volt egy normális döntés. Na ott is volt néhány pillanat. Amikor a körmöm a tenyerembe vájt. Megkaptam persze megint, hogy
1, nem öltözködök nőiesen és hogy hordjak szoknyát
2, nézhetnék néha híradót, ha már újságot nem olvasok
3, hiába is mondanak nekem életbölcsességeket, valószínűleg nem értem
Hát
1, leszarom, hogy nőies-e vagy sem. A lényeg, hogy jól érzem magam benne. Egyébként nem értem, hogy a kis buggyos újjú csíkos felsőm hol nem nőies és hogy mi a gond a sötétkék hajszálcsíkos "farmeremmel". A kisugárzás fontosabb.
2, megnézem én a híradót, csak nem bírom minden nap megemészteni. És habár újságot nem olvasok, de minden nap megkapom e-mailben, hogy mi történt aznap a világban és elolvasom ami érdekel.
3, valószínűleg én egy vattacukorburokban élek, ahol nem kell szembenéznem gondokkal, mert minden egy csettintéssel a seggem alatt terem.

Korán feküdtem, átaludtam az éjszakát, hülyeséget álmodtam, ébredéskor pedig ráébredtem hogy mivan.
Én nem lehet passzív? Hol van az előírva, hogy mindig vidám és kommunikatív legyek? A munkahelyemen kívűl. Az sokszor éppen elég, sőt. Nem bírálni kell, hanem megkérdezni, hogy miért. Hátha elárulom.
De mindegy is.

pms, a rohadék játszik velem



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat