Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
ideg- vagy szív-roham... :S

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
ideg- vagy szív-roham... :S

Már tényleg csak egyetlen hír kell a "tökéletes" naphoz. Hol is kezdjem?
Elterveztem, hogy elmegyek ma az üzemdokihoz. Ezügyben korábban keltem a megszokottnál. Reggel még gyorsan bekapcsoltam a gépet, hogy megnézzem a vizsgaeredményeket. Nanáhogy nem volt fent semmi. Itt kezdtem nyűszíteni. Tudvalevő ugyanis, hogy holnap reggel 10-től van az utóvizsga és arra legalább 24 órával elötte be kell jelentkezni. De mivel jelen pillanatig sem tették fel a jegyemet, így aztán úszott az utóvizsga lehetősége. Kezdek parás lenni. :S No de folytatom. Bementem a dokihoz. Szépen nyugodtan elkezdte mérni a vérnyomásomat, aztán meghallgatta a szívverésemet és majdnem hülyét kapott. "Ez nagyon szapora és ráadásul szívzörejed is van." Ehh... Hogy őszinte legyek, ezt már megkaptam néhányszor. Azon nyomban rámparancsolt, hogy feküdjek fel a vizsgáló ágyra, mert ő most megcsinál egy EKG-t. Attól sem lett boldogabb. Ráncolta ám a szemöldökét. Kiegyeztünk abban, hogy felír nekem egy light-os gyógyszert, amit egy hétig szednem kell, aztán jelentkezzek nála. Okéj. Nem zavar. Mindig ez van. Hiába magyarázkodom, hogy már kiskoromban kivizsgálták... Szóval Betaloc-ot szedek. Beleolvastam a hozzá adott tájékoztatóba. Szééép... "A Betaloc hatóanyaga a metropol, a szimpatikus idegrendszerre ( a központi idegrendszer életműködéseket szabályozó része) ható, ún. béta-blokkoló gyógyszer. Szívkoszorúér-betegség, magasvérnyomás-betegség, szívinfarktus utáni állapot, szívelégtelenség, bizonyos ritmuszavarok, pajzsmirigy-túlműködés ( a szívműködés lassítása céljából) tartós kezelésére, valamint migrénes roham megelőzésére szolgál. A Betaloc a magas vérnyomásos betegek szív- és érrendszeri betegségekből eredő halálozási arányát csökkenti...) Biztató.
Mindezek után még elmentem az indexemért, meg cyvyztem egy kicsit, aztán sietnem kellett haza, mert kinyiffant a kerticsapunk (valószínűleg elfagyott) és kihívtuk a szerelőt, csakhogy ezt az én pénzemből finanszírozza a család. Remélem visszakapom még, mert már régóta szeretnék venni egy mp3 lejátszót.

Szerelő itt volt. Rendes embernek látszik. Kijött 6-kor. Lemászott a vízaknába és egy fogóval megszorította a csapot. Ezzel lezárta teljesen a kerticsapot, majd tavasszal kijön és kicseréli a szétfagyott csapot. És nem kért az egészért semmit. Nuku szerelési költség, nuku kiszállási díj, viszont elviselte Rikit, amint az mindenhova követte és folyamatosan kiváncsiskodott. :)

Tegnap elmentem a Photo Hallba az ingyen kinyomtatott képeimért. Tök jók lettek. Persze. Szép kis papírképek. Persze máris vannak újabbak, majd nemsokára feltöltöm őket. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat