Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-01-24

Ez milyenmá basszus? Asszonygya hogy Első Teveclub Nyári Tábor (TNT, mer az állati jópofa, és kicsit sem agyonnyúzott rövidítés) augusztus 12-18. Most elképzelem, ahogy augusztus 12-én valahol az Árpád hídon túl és az északi összekötő hídon innen megmozdul a tömeg és felkerekedik hálózsákjaival meg sátraival, hogy egy Tankcsapda koncert helyett inkább együtt párnacsatázzon és lepkét kergessen 10 és 17 év közötti kiskorú, ám annál plázabicsebb/vagánycsávósabb kismenőkkel. Ehh... Milyen szép és lelket melengető. Jujj, mingyárt kapom a 0-ás szavikat. Ciki. Ne harizzatok má, légysyke... De gáz. Nem vagyok aggresszív. Sőt élvezem. :D Gonosz vagyok. Na és?
Ma képes voltam 8 (!!!)-kor kelni. (Nagy ügy. Majd sír a szám 1 hét múlva, amikor megkezdődik a meló.) Szal felkeltem, mert Barbarával beterveztük, hogy elintézzük az elintéznivalókat. Pölö beutaló az üzemorvoshoz, meg Kokoval való érdekegyeztető tárgyalás, meg indexleadás a suliban, meg könytárazás, meg csekkintézés, meg doktornéni meglátogatása.
Akkor kezdem sorban. Belibbentünk kedvenc Koronánkba és már épp rárontottunk volna Judit fedőnevű humán erőforrás vezetőre, amikor is megrökönyödve láttuk, hogy már nem ő rendelkezik kulcscsomóval az irodához. Szal el lett távolítva. Helyette egy ... Annamária (asszem) mosolygott ránk kedvesen és segítőkészen. Tényleg nincs vele semmi baj. Csak még látszik rajta hogy nem sokkal idősebb nálunk és iszonyatosan hajtja a tettvágy. Én vajon mikor leszek ilyen elkötelezett dolgozó...? Hümm... Na térjünk vissza inkább. Szóval megcsinálta a beutalót, majdan elhintette, hogy valszeg tüdőszűrésre is mennünk kell. Király. Ezek után felhívta Kokokát is, akit nem lehetett elérni, mert valami reggeliben kooperált, szal nem tudtam vele beszélni szakdogám végett. Se. Ehh... Aztán átmásztunk BGF-re, hogy miután sebtiben bekapartam a hátralevő fantasztikumaimat az indexembe, leadhassuk aztat és elmászhassunk ama gigantikus könyvtáracskánkban, ahol megrökönyödésemre minden könyvet megtaláltam, amit kerestem. (De persze ez még közel sem elég.) Ezek után Barbi csekkjeivel intézkedtünk és felkerekedtünk a dokinéni felé, ahol is némi kapucsöngő-zaklatás után beszöktünk a postással és nem morcosan láttuk a kiírást az ajtón, hogy őkelme inkább este rendelne ma. Jujj, de jó. Szal mindjárt megint felkerekedhetek...
"I shot the sherriff... tü-tü-tü-tüdüdüdü..."
Megvolt már a mai napi idegeskedésetek? Ha nem, akkor mesélek valamit.
Tegnapelött este váltottam pár szót Zozzal. Tájékoztatott, hogy nagy valószínűséggel bezárják augusztusban a suliját (még "néhány" másikkal egyetemben). Hogy miért? Mert értékes helyen van. Ingatlanspekuláció. A tanárokat kirúgják, a diákok menjenek ahova akarnak, egy a lényeg; hogy az értékes telket megkaparintsák. 1 évre van Zoz az érettségitől. Most menjen és keressen egy másik szakiskolát, ahová ha szerencséje van, még pótfelvételizhet, és ha szerencséje van, felveszik, és ha szerencséje van, a 4. évét folytathatja. De tekintve, hogy a jegyei a folyamatos iskolai meló mellett leromlottak, nem hinném, hogy 2 kézzel kapnának utána. Gratulálok anyánknak! Haragszom. Nagyon. Rá is, meg a tetves kormányra is. Hadd legyen egyre hülyébb a magyar és ha esetleg lebetegedne, hát dögöljön is bele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat