Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-05-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-05-01

És feljövök a levegőre és veszek egy nagy lélegzetet mielőtt visszabuknék.
A tegnapi nap egy kicsit mozgalmasra sikeredett. 6-18-ig meló, közben volt egy olyan fél óra, amikor családi ügyekben csörgött megállás nélkül a telefonom. Atesz keresett, visszahívtam, épp vezetett, letette, visszahívott, csörgött a másik teló, letettem, visszahívtam, beszélünk, még hívni fog. Nagyi hív, felveszem, infócsere, menjek pénteken temetésre, még visszahívom ha tudom a beosztásom. Zozt hívom, beszélt-e Nagyival meg Atesszal, nem beszélt, így mesélek, amúgy jöjjön ki értem meló után. Telefon pittyeg, bejövő hívás. Apu, visszahívom, ma menjünk autós bevásárlásra, de én 18-ig melózom, akkor siessek meló után hozzájuk, oké (ő még nem tud a temetésről, de nem kottyintom el). Atesz hív, menjek ki másnap Veresegyházára hozzájuk, megbeszélem ezt még Zozzal és majd értesítem.
És eljő az este 6, zúzok ki. Zoz is és Pasi is jönnek. Felvázolom a helyzetet. Zoz valszeg nem jön a temetésre, de Veresegyházához sincs kedve. Valahogy gyanús nekünk Atesz hirtelen támadt erőlködése, hogy menjünk már ki hozzájuk. Mondjuk Apunak is, aki élből szagot fog és mormog valamit az orra alatt. (Este végül megtudtam mi a helyzet, amikor elmondtam Atesznak, hogy ez most nem fog menni. "Pedig Nagyi - anyai, aki régóta olvassa a naplóm ismeri a felállást - már nagyon várt, meg a húgom is." Aha, szóval ezért volt ez olyan sürgős. Amíg ő náluk van, én nem megyek oda.)
Amúgy minden oké. Fogjuk rá. Muki országos bajnok lett. Apu megmutatta az új Audit. Valahogy olyan más. Nem rossz értelemben. Meg kell szokni. Apu magyarázott vezetés közben az autóról, hogy érzem-e amikor felvált (automata), én meg bizonytalanul mondom, hogy igen, bár szerintem az egy kátyu volt. Na meg milyen fura hangja van. Igen az ABS miatt. Meg magyarázott a fogyasztásról és a szervóról. Közben 1-2 gyökérre rádudált és anyázott. Kivételesen egyet értettünk. És aztán jött a "pina ízű fagyi"...

Van az úgy, hogy beszólnak vagy kritizálnak nem éppen a megfelelő pillanatban. És ilyenkor gyakran nem szólok egy szót sem. Semmit. Mert tudom, hogy ha kiengedném a számon, ami zsigerből jönne, akkor egy jó darabig nem beszélgetnénk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat