Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kezdem élvezni... "kretén"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kezdem élvezni... "kretén"

Na vazze, most kezdhetem újra!
11 órát aludtam, de mégis úgy éreztem magam ébredés után, mint akit fejbevágtak. Rögtön kelés után konstatáltam, hogy nincs áram. Nagyszerű! Mivel jobb szórakozásom nem lévén, nekiálltam tanulni a csütörtöki vizsgámra. Gondoltam úgyis eléggé a top-on vagyok, miért ne kezdeném az anyag leggusztustalanabb részével? Aztán 13 óra körül visszajött az áram, így végre bevághattam valamit a mikróba és jöhettem egy kicsit tevegelni. De úgy belejöttem az önsanyargatásba, hogy mindjárt húzok vissza megölni az összes még hátramaradt csenevész agysejtemet és pontot tenni a hosszú í-re.

Egyszerűen zseniális vagyok! Lezavartam a tanulás gennyesebbik részét, aztán találtam egy olyan lapot, ahol olyan Linkin számok vannak, amik nem jelentek meg albumon. :DDD
Na meg ha már ráleltem, összeszedtem mindenféle finomságot, mint P.O.D., Offspring, Tiesto...
Közben megéltem azt is, hogy informatikusnak készülő öcsém (aki mellesleg folyamatosan beszólogat, hogy fogjam be a pofám, mert ő lesz informatikus és hogy ő ehhez jobban ért, bla-bla...) segítségkérően fordult felém, hogy csináljam meg neki az msn-t. Persze, hogy rögtön összehoztam. Tapsi, simi, kockacuki!
A tanulság? Attól, hogy szellemileg igencsak hátramaradt benyomást tudok néha kelteni, rejlenek bennem ambiciók. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat