Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Megszüntem létezni.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Megszüntem létezni.

Ma. Ma! Ma? Őőő. Ja. Szóval!
Ma halál véletlenül eszembe ötlött, hogy úgy emlékszem, mintha februárban járna le a személyim. Aztán hirtelen az agyamba vágott a felismerés, hogy már március van! Hú vazze! Elökotrom a személyim és megrökönyödve jövök rá, hogy február 28-án beadta a kulcsot a drága. Ej, de jó! Szal ma még meg kell néznem a neten, hogy mikor tudnám reanimálni kis bogaram. Az a legviccesebb az egészben, hogy legkésöbb 1 hét múlva le kell adnom a jelentkezési lapomat a szakmai nyelvvizsgára és ahhoz kell a személyi szám. Fasza. Megoldom, nem most fogok elveszni a bürokrácia útvesztőiben. Vagy a suliban, vagy az okmányirodában elő kell majd adnom a hattyú halálát. Pfúj.
Hehe minap azzal fogad Barbi barátnőm, hogy jó a sminkem. Szegény nem tudja, mi rejlik e mögött. Ugyanis az előző napi lemosáskor a szempillaspirálom befeketítette a szemem. Tartósan rémísztő a tekintetem. :P
Köcsög öcsém megint nekiállt reggel a véremet szívni az állomáson. Miután kicsit erélyesebben visszaszóltam, még jobban belelendült (persze, ott volt a haverja, akkor nem lehet papucs). Mariann barátnőm egy darabig hallgatta, majd csendben megjegyzte, hogy ő már rég lekevert volna 1-et neki a helyemben. (Neki nincsen kisebb testvére.) Kár, hogy ezt Zoli nem hallotta. Meg az is, hogy nem láthatta az arcom abban a pillanatban. Van valami ebben, de nem vagyok én ehhez már öreg? Le kéne süllyednem? Oké, néha tényleg elég erősen viszket a tenyerem. Az a mázlija, hogy csak nyilvános helyeken vagyunk együtt.
Áá, holnap koncepcióznom kell!!! Mit vétettem? Túl okos vagyok? Nem. Csak zseni.
Bocs, muszáj legalább itthon zülleni. Mi lesz a vacsi vajon? Láttam 1-2 eltévedt pizzalapot a szekrényben... Semmi gond, végülis csak egész nap zabálok. Ez valami pótcselekvés?
Csók mindenkinek! Valakinek meg a hasára, ha tényleg olyan jó...
:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat