Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Valamit kifelejtettem...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Valamit kifelejtettem...

Na szedjük már össze mi volt az elmúlt napo(kba)n. Ez így elég nehéz lesz, mivel háromnegyed 10 van és rátaláltam anyám féltve őrzött vodkájára és narancslevére...
Vasárnap ki lettem parancsolva a kertbe. Kigyüvök, erre látom, hogy oda van készítve a fűnyíró. Gyorsan átfutott az agyamon, hogy mintha Zoz már lenyírta volna szombaton a füvet. Hja, csakhogy itt-ott lecsalt belőle a kis purdé. És kinek kellett rendbehoznia? Nanáhogy nekem. Semmi gond, amíg vad száguldozásba kezdtem, őt elküldte anyu a sörfőzdébe. Mikor végeztem harci feladatommal, haza is ért. Ő igen, csak a sör nem. "Nem adták ki nekem a sört."-vigyorog. "Na ne szórakozz! Nincs kedvem elmászni odáig (2 km)." Persze ezek után kinek kell ezt is összehoznia? Nyert. Felpattantam a bringára és mozgósítottam erőkészletem. Azt hittem, hogy mivel még idén nem ültem a bringára, kicsit ki fog majd fárasztani, de végül nem volt gond. Még jó hogy! Minden nyáron 3 héten keresztül a pedált taposom reggeltől estig. Na szóval odaérek a Rotiba (helyi nevezetesség a gimimmel szemben, valahogy törzshellyé vált), és hatáozottan odalépek a pulthoz. Azt hittem rosszul látok. Egy kb 17 éves forma kiscsaj nagy nehezen méltóztatott odavonszolni magát, hogy mit szeretnék. 2 l barnát. Ez osztotta öcsémet? Háhh! El kellett volna kérnem a személyijét. Hősiess tettemért cserébe bűntetlenül belenyalhattam a sörbe.
Ma reggel megint jól kezdődött a nap. 7 óra körül jártunk, szokásos tömegnyomor Óbuda felé. A mozdonyvezető feje lilulóban. "Mivel Ürömön nem állunk meg, felesleges püfölni az ajtónyitó gombot, úgysem fogok megállni." Hozzáképzeltem, hogy "bibibiii". Öcsémmel rögtön összenéztünk. Na vazze, megint egy kreténjáratra kapaszkodtunk. Ezek még mindig azt hiszik, hogy jelezni kell leszállás elött. Vicces. Annyi suttyó van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. És csak püföli a gombot... Ááá. Az egyik meg majdhogynem a pofámba köhögött. Ott áll mellettem 30 centire. Az még csak okés hogy a kapaszkodóhoz nem engedett (cserébe a lábára csöpögtettem az esernyőm, a kretén észre sem vette), de legalább tette volna a szőrös mancsát a pofája elé. Neeem, muszáj volt a nyakmaba hánynia a bacijait. Kedvesen odafordultam öcsémhez és félhangosan közöltem, hogy mostantól a nyugatiig gyűjtöm a cuccot és ott aztán olyat kap az ürge, hogy átéli a Torres Dani hatást (még a bugyi is nedves lesz). Öcsém tudta miről beszélek, mivel néhány napja nem alszik itthon senki sem miattam. Viszont a tyúk, aki mellettünk ült igen érdekesen nézett rám. "ja, és tudod, azt is utálom, amikor kihallgatnak mások miközben úgy csinálnak, mintha csak véletlenül idenéztek volna." A csaj aktív tájelemzésbe kezdett.
Hazafelé persze elkapott az eső. Hiába kapaszkodtam csodálatos narancsmintás alig feltünő esernyőmbe, a menőmanó fekete sportcipőmben kacsaúsztató versenyt lehetett volna tartani. Ez csak azért gáz, mert ez az egyetlen cipő, amit mostanság elvisel a lábam. :D Viszont nem tudom miért, de vonz a vihar.
Csu! Asszem meg kéne mutatnunk legközelebb, hogy nem vagyunk oly elveszettek. Én tudom, hogy nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat