Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-01

Fáááj! A bal seggem fáááj!!! Meg a combom, meg a hátizmom, meg az alkarom, meg az ujjaim.
Az úgy volt, hogy a fiúk nagyon hevesek voltak és kezdetben nem tudtam felvenni lendületüket. :D Bowling, kis butusok... Igazából az elején megint bénáztam 2 kört, de ahogy fogyott a vodka meg a narancslé, úgy lettem egyre ügyesebb. A végén már úgy tudtam alázni, mint a srácok. Mert habár egy női részleg csapatépítőjén voltunk, elhívtuk a másik 3 részleg fejeit, akik történetesen pasik. Állatkákok. Ment a folyamatos oltás, meg "Ez egy buziság!", meg "Mire gondoltál, amikor ezt lökted? Robi lila ingére?", meg "Ezt Robiért!", meg "Te hol voltál eddig?" Csaba olyan szinten pusztította az alkoholt, hogy zárás után kint a parkolóban egyszer csak mellettem termett és a két tenyerébe fogva a fejem elkezdte az arcombamagyarázni hogy ki kivel mit tol meg mér és akkor a szinekről még nem is beszéltünk, meg hogy ez az aszcendesek miatt nem jó, meg hogy a főnököm milyen egy dög. Mindeközben Koko velünk szemben táncolt egy helyben a röhögéstől. Amikor visszaértünk a szállodához csak annyit mondtam Zolinak bemutatásként a manager-ekre mutatva, hogy "Felnőtt emberek!" A felnőtt emberek pedig mikor meglátták, hogy Zoli feléjük néz, nekiálltak bújócskázni az oszlop mögött.
Ma meg másnap (na nem nálam) lévén bolondok napja. Kifundáltuk, hogy ma túljárunk a kajálás közben hozzánkszólók eszén és legyártottunk 2 kis táblát "Jó étvágyat kívánunk!" és "Egészségetekre!" feliratokkal. Picit untuk már, hogy egy rohadt falatot sem tudunk úgy lenyelni, hogy közben ne kéne bájosan mosolyogva, petrezsemmel kikandikáló szájjal köszizni meg viszontozni.
Közben felütötte a fejét a dögvész nálunk. Melóhelyen sűrűn hullanak az emberek. Én már jobban vagyok, de azért nem szeretnék megint 3 ember helyett dolgozni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat