Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-10-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-10-13

Tegnap este borítottam. Mert vannak dolgok, amik jobban működnek, ha leromboljuk, majd újraépítjük őket. Csak ne gondoljatok semmi drasztikusra!

Tegnapi idegbetegségem oka Gaba volt.
Volt ugyanis egy neki szánt durva megjegyzésem a nevem mellett. Vártam-vártam, végül reakció hiányában leszedtem. De mint ahogy tegnap este kiderült, kiszúrta ám ő és baszta is a csőrét. Minden udvarias formula nélkül nekem jött, hogy mi volt az ott? Áháá, szóval láttad... Első bukta. Miért nem kérdezte meg akkor? Alapból bunkó módon beszélt velem, így esélyét sem adtam, hogy elnéző legyek vele. Ő meg adta a hülyét. Mintha a hétvégén nem is járt volna Pesten és mintha én lennék megzakkanva. "Aggódóm érted. Mert ha ilyen vagy, az már komoly." Na látjátok, az emberek rögtön megijednek, ha nem a tőlünk elvártat hozzuk. Nem tudják kezelni a helyzetet. Na meg a kedvencem: "Kikészítesz." Elmész te az anyádba. Pedig még csak bele sem lendültem...
Tényleg ennyire hülye? Vagy ennyire hülyének néz? Már nem tudom eldönteni.
Van bőr a képén, meg kell hagyni.
Most sokan azt gondolhatják, hogy minek húzom fel magam ezen ennyire, hiszen csak egy kútba dobott hétvégéről van szó. De ez nem így van. Ez már a sokadik húzása.
Volt már olyanban részetek, hogy valakit a legjobb pajtásotoknak gondoltatok gyerekkorotokban, majd amikor évekkel később már egymástól eltávolodva kapjátok róla az infót független emberektől, megtudjátok, hogy mennyi mindenben hazudott nektek és hány helyen játszott ki benneteket?? Szar egy érzés. És nem értem miért volt ez jó neki. Egész gyerekkorunkban mindig ő volt jobb helyzetben, neki mindene megvolt és mégis ez okozott neki örömet.
És akkor most felsőbbségesen vág hozzám szavakat, mintha... nem is tudom, mintha én tőle függnék. Holott lassan az ő élete eltűnik a süllyesztőben és beolvad az általam csak lenézendő emberek sűrűjébe.
Mindegy. Nem érdemes ezen kattognom. A jövőben kerülöm vele a kapcsolatot.

Más. Szintén tegnap esti történet, hogy megelégeltem a fos windows-om szenvedését. Komoly percekbe telt neki egy jegyzettömb megnyitása. És akkor egyik percről a másikra elvakkantottam magam, hogy rakjuk újra az egész szart. Nem volt egyszerű, de végül tegnap este 11-re már alapfokon működött. Most meg elmegy vele a napom, hogy mindent Bogyósra lőjjek be. De végre gyors és okos és friss és működőképes és dübörögnek a hangfalak (mert már azok se nagyon akartak dolgozni). :)
Holnaptól pedig mókuskerék. Lesz abban is minden, mint egy jó szappanoperában. :)

És igeeen! Jött egy áramszünet és taccsra vágta a már majdnem kész gépemet. Murphy bekaphatja!!!
Nem akar bootolni. Lehet, hogy berúgom majd, ahogy a motorokat szokás...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat