Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-11

Este fél 12 lassan...
Nemrég értem haza melóból. Az élet szép? Be lehet kapni. Ráadásul 12 órázom. Fuck!
Azt hittem, hogy a tegnap fantasztikumai után, a mai nap nem lehet rosszabb... Kénytelen voltam felbérelni hapsit, hogy igyuk meg a bort. Most zsibbadok.
Szóval az egy dolog, hogy görcsölt a hasam, de déltájban a fejem is csatlakozott. Közben jött az a tetves 15 db 2-es VIP. Ők is bekaphatják. Este 6-kor tudtam csak nekiállni az adminisztrációnak, amit már 3-kor vagy 4-kor el szoktam kezdeni. Közben csináld meg ezt meg azt. A qrva telefon is félpercenként csörgött. Hú ma nagyon tele volt a zsákom. Jah, és miután sikerült Kokesszal is dűlőre jutnom a Vip-ek kérdéskörben (futottunk néhány kört), még feljött KS is a recről, hogy átvenné még ő is a szobákat. Megyek be vele az egyikbe. Ő szépen a maga 2 méterével felnyúlt az ágytámlára és megállapította, hogy poros. Én szépen néztem rá fel az egekbe, hogy nem mondod... Aztán a kezébe nyomtam egy kleenex-et, hogy akkor már töröld le, ha arra jársz. És akkor még nem beszéltem CK-ról. "Gyerekeeeeeek, miért van itt a 885-ös csokija???" Mert lekértétek bazdmeg, de ezt ma már harmadszorra mondom. Persze a tőlem várható udvariassággal és pofával a telefonba. Ő is bekaphatja.
Bor jó. Fáj a hasam. B@ssza meg. Zenezenezenekell!
Kéne valami jól fizető meló, amiért megérte a diplomám. Persze távol a szakmámtól. Persze.
Tudjátok mi volt a napom egyetlen pozitívuma? A vendégek. Beszarás. Ez már a vég. Attól voltam a csúcson, ha visszaköszöntek mosolyogva. Na jó, mondjuk Brunó is tette a megjegyzéseket nekik, hogy "and our beautiful hungarian colleagues" és rám mutat. "Good evening!" Bájos mosoly és kanyar balra, hogy aztán felvegyem a csörgő telefont...
Elfogyott... minden.

"What planet you're on..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat