Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
It's time to ...őőő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
It's time to ...őőő...

Mostanra sikerült lehiggadnom. Úgyis kitaláljátok, ki húzott fel. Látja, hogy Szilvinek segítek és ez valószínűleg nem tetszik neki, mert rühelli Szilvit. Éppen ezért azt az utasítást adja nekem, hogy hordjam ki a raktárból a piákat. Miután kimentem egy adaggal, már ott is termett és kezembe nyomta a polctükröt (azzal a dumával, hogy ne marcangoljam szét lehetőleg-Hát mi vagyok én vazze? Kutya?), hogy csináljam meg, aztán töltsem fel a polcokat. Ez a polctükör (egy vaskos kis könyvecske) tartalmazza, hogy melyik polcon, hol kell elhelyezkednie az adott terméknek és hogy mennyit tegyünk ki belőle. Elkezdtem 9-kor. fél 11-kor megjelent, hogy hogy haladok. Jött ellenőrizni. Az anyja valagát! Aztán nem is láttam 14 óráig. Amikor aztán már a tököm tele volt, de rohadtul. A rámbízott feladatokból ennyi idő alatt csak a termékelrendezgetést tudtam megcsinálni, a polcfeltöltéshez hozzá sem kezdtem. Így sem mentem ki kajaszünetre, egész idő alatt étlen-szomjan csináltam azta szart, hogy mielöbb végezzek. A többiek már jöttek oda sajnálkozni. Fél háromkor aztán már habzott a szám. Otthagytam az egészet, átöltöztem és húztam haza. Kiváncsi vagyok, kapok-e hétfőn fejmosást. Nem érdekel. Majd megmondom Mohácskánknak (alias Saddam Hussein) hogy mit éreztem ma. Ja.
Babám zaklat. "Mikor találkozunk, mikor jössz?" Úgy tervezte, hogy ma meló után húzok hozzájuk, aztán hétfőn melózni tőlük megyek. Éééédeske... Felvilágosítottam, hogy azé az nem ám úgy van. Miután elejtettem, hogy talán találkozom valakivel, kicsit csalódottá vált hangja. De mint tudjuk, az élet nem éppen fenékig tejfel. Egyébként annak a valakinek üzenem, hogy ma estig döntsön és értesítsen, mert különben stornózok. (Nem tehetek mást, most én alakítom a környezetem időbeosztását is. Evvan.

Képzeljétek el, ráleltem anyum szekrényében egy olyan bikinire, hogy csak na. :D Fekete! És jobban is áll, mint a régi. Csak olyan igazi nőcis, nemtom mennyi idő lesz, míg hozzászokom. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat