Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Délutáni müszak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Délutáni müszak

Na volnék.
Kitapasztaltam, milyen egy zárás. Izzasztó. Közben a vagyonőr is kiöntötte nekem a lelkét. Újabban ha meglát, máris jön dumálni. :) Tegnap le is cseszték. Szegény.
Érdekes módon tegnap nem találkoztam kretén vásárlókkal. Csak az idegbeteg buszsofőrünkkel meg a polgármesterrel. Teljes punnyadás. 6 és félórányi "nincssemmimelódepróbáljmegszorgosnaktűnni"-játék, aztán másfél óra, amikor az embernek még a töke is lehámlik. (Nekem már nincs is.)
Újabban bringával járok be, tiszta izom leszek és még csábosabb, mint eddig... áhh...
Csütörtökre megpróbálok kibulizni egy szabadnapot és boldoggá teszem az elégedetlenkedőket. (Jajj, de sokan vagytok. Szerencsére.)
A diákpajtik kezdenek normálisak lenni. "Segítsek valamiben?"-kérdi Szilvike, akinek rühellem a képét. Hehh. Egy kutya nyűszít vagy tényleg hozzám szólt? Jaja. 10 perce volt még hátra a műszakból és neki akart állni buzogni. Közben megjelent a barátnője is (akit lassan jobban utálok még nála is) és majdnem a nyakába ugrott örömében, mert ki tudott magának bulizni egy szabadnapot. Erre finoman beközöltem, hogy én a hétvégét is meg tudtam magamnak szerezni. Általános csönd. Aztán: "Hogyan?"-kérdezte Szilvike zseniálisan alakítva mimikájával a világ hülyéjét. Na mégis. Használtam a számat, ha már beszédre teremtették. "És akkor én mikor kérdezzek rá?" Vazze, te nemcsak a mimikáddal játszod a hülyét.




...::: [LP Street Soldier] :::... üzenete:
tudtad h az ember nem tudja megnyalni a könyökét

Torpedótulajdonos üzenete:
valahogy sejtettem

...::: [LP Street Soldier] :::... üzenete:
és az emberek 90% megpróbálja mikor meghallja ezt a kijelentést

Torpedótulajdonos üzenete:
a fene
:D:D

...::: [LP Street Soldier] :::... üzenete:
lebuktál

Torpedótulajdonos üzenete:
:O
le

Bamabpajti hozza a formáját.
"még elmegyek pár percre, addig élvezkedj, meg írj sok dolgot.. meg küldj magadről bikinis képet, meg ilyenek.. jah, meg barátnődről is.. aztán találkozzunk, sörözzünk, jah és hozz össze majd barátnőddel, és akkor sokat látjuk egymást, és jól basztatjuk a másikat, összehaverkodom lekvárral és megtanitom, hogy lehet téged még jobban csesztetni, és boldogan élünk, míg meg nem halunk.. na. jól kitaláltam, szal majd jövök, egy negyed órA.. EL NE TŰNJ, MERT ...

Most mondjátok meg! Milyen emberek vannak! Jól van fiacskám, tuti befutó vagy! ÁLLAT!!! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat