Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kellemes bűzölgést!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kellemes bűzölgést!

Szerda:
Aktívan építjük a meghitt anya-lánya kapcsolatot. Na jó, nem ettem meszet. Délelött nagybevásárlás Vörösvár cityben (rakat virágláda-mintha nem lenne elég az az 50, amit eddig felhalmoztunk), aztán délután tali anyám megbízójával, majd bevásárlás a Praktikerben. Ímádom anyám megbízóját. Hihetetlen ürge. Mindegy, hosszú. A lényeg az, hogy neki falazok anyámmal szemben... ;) A Praktikerben szokás szerint szétcsurgattuk a nyálunk, aztán Kisvirág cipelhette haza a csodálatos sárga napernyőt 2 olajfáklyással. Hogy én milyen izmos leszek! Közben megtudtam, hogy anyám ismeri Feka szüleit, mindig náluk vásárolt és ez tök betett. (Sőt, állítólag Mókuslekváromék is ismerik őket.-Bár neki nem hiszek annyira, mint anyumnak. Lehet, hogy rosszul teszem.) Már megint ráeszméltem, hogy kicsi ez a világ nekem...

Csütörtök:
Nyomi Pátyra, hadd legyen anyámnak egy csendes napja. Útközben öcsém nekiáll axelero-t zaklatni. Nem eredménytelenül. A vonatállomás felé útközben megcsörrent a telefonom. Felveszem. Öcsém énekel a túloldalt. "Ne ba***! Megy?" Kiiiiirály!!! Persze ez nem változtat a tényen, hogy ő kurta el a tűzfalával, de mindenki tanul a hibáiból. Asszem. Talán.
Mókuslekvárnál megint ment a Horrorra Akadva 3. Ama bizonyos ominózus jelenetnél, amit a múltkor 5-ször visszajátszott, most kénytelen voltam a 3. után elkobozni a távirányítót. Leírom neki! Majd. Valamikor. Hiszen, ej ráérünk arra még!

Péntek:
Délelött csalódott hangú Nagyikám megint felébresztette bennem a bűntudatot, amiért nem jelentkeztem a szünetben némi öngyilkolászásra. Na nem! Az apámat akarom végre látni, nem pedig a nagyapám hülyeségeinek hajbókolni! Apúúúúúú! Lécííííí, ne hagyd!
Tanulni kéne a mindenit neki! Péntekre 2 zh és egy házi doga és én még rá se xartam. Legalább ennyit pedig illene...
Este visszahívtam a nagyszülőket. Na ki lett megint szemétnek beállítva? Naná, hogy én. ELÉG! HAGYJON MINDENKI LÓGNI!!!
Vagyis NE! Annyira örültem, hogy néhányan gondoltak rám és hiányoztam nekik. És piruljatok csak el meg minden, mert én ritkán mondok ilyet!!! Valaki viszont nem is gondolt rám, pedig nekem hiányzott, de a fene vigye el, nem tudok rá haragudni.

Szombat:
Kaptam az infót, hogy öcsém egyik haverja a minap kiröhögött. Viccesnek találta, ahogy "átadtam magam" a zenének. Csak egy kérdésem van: Miért nem akkor röhögött, amikor ezt látta? A választ sejtem. Kicsi csíra, ízlésficamban szenved.
Délután végre nekiálltam Marketinget csinálgatni. Be kéne azt is pötyögni. Közben megpróbáltam felhajtani öcsém földrajzi atlaszát a házban, persze a föld nyelte el. PONT MOST. Szövetkeztek ellenem az égiek? De hát miért? Nem is voltam olyan rossz...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat