Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Letelt az 5 év.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Letelt az 5 év.

Na most nehogymá nekem kelljen itt örömömben a seggemet a földhöz csapkodni, hogy jujj de jó menjünk költsünk pénzt, cipekedjünk bkv-s élményekkel gazdagodva... Hogy akkor mit akarok enni? Nem mindegy? Majd ha kajás leszek, akkor problémázom ezen. Nem mintha nem tudnánk máshogy megoldani ezt a nagy problémát... Jövő hétre úgyis beizzítottam aput.
De mindeggggy is.
Tegnap voltam nagyszülőknél. Na ja, nem bírtam már a nyomást... :D Nem volt semmi extra. Nagyapám halál kedves volt. Megjegyezte, hogy biztos fogyózom, merthogy ő észrevette, hogy fogytam és biztos ezért nem fogadtam el a nápolyit. (Azt persze nem vette észre, hogy egy tányér pogit befaltam, aztán meg cseresznyéztem.) No meg megint megbeszélgettük az élet nagy dolgait nomeg kiveséztük azon (a mások által szintén helyesnek tartott) döntésemet, hogy elhagytam a szülői házat.
Jajj hát tegnapelött meg! Zsófi egyik régi osztálytársa elhagyta az ajándéknak szánt jóbarátok dvd-jét és totál pánikba esve végigtelefonálta az ismerőseit, hogy kinek van meg. Számomra érdekes módon senkit nem tudott felkutatni, mígnem Zsófinak beugrott, hogy nekem mintha meglenne az összes. Tudnék-e segíteni? Végülis miért ne. Megbeszéltem a sráccal, hogy akkor mikor és hol, majdnam némi késés után megtaláltuk egymást a tömegben. Kaptam fagyit cserébe, pasi meg egy shake-et (abszolút nyertese az egésznek), aztán az ötödik hálálkodó mondat után elköszöntünk és nyakunkba vettük papuccsal a körutat. Próbáltam szokni a szembejövő emberek arckifejezését, amikor figyelmük a macska.jajj-os polómra terelődött. :D Nagyon kis debil. Mint én. :D Már alig merem elcsöppenteni, hogy megfordult a fejemben, hogy összeállítok egy portfóliót a plüssállatjaimról. Csak mert oltári nagy arcok. És mert megint kaptam egy tök jó fej csacsit... Nameg az állatkás cd-tartók... Ehheee...
Szabad hétvége rulez...

Háháhá... Nem ejtettek engem a fejemre! :D Nem volt alaposan kivitelezve a terv...



2003-asok osztálytalija mi? Akkor minek állt ott, hogy 12/A??? Nem számít. Én C-vel kezdtem, B-vel zártam. De itt már nem számít, hogy az A is régen C volt... Hogy őszinte legyek, nekem a B jobban bejött. És itt bocs az A-ban végzett nagyon értékes kis barátaimtól, de velük amúgy sem egy kocsmában a hüyék közt szeretnék beszélgetni. Majd visszamegyek még és talizunk. Talán nem is olyan sokára. ;)
(Ebben az a "szar", hogy nemcsak nekem esett rosszul.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat