Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2010-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2010-01-05

Ó, igen! Ezen a héten már csak egy napot dolgozom. Mindjárt kicsordulnak az örömkönnyeim. :D
Trallala...
Ennek örömére ma megyek kosztüm, csizma és cipő vadászatra. Holnap meg mozizni a csajokkal. Újholdra. Igen, megint. :) Le kéne foglalnom a jegyeket...
Csütörtökön lehet, hogy gubós napot tartok, még nem tudom. Pénteken lezúzok 12 órát, utána pedig kilibbenek este és felszed a banda a szálloda sarkán hogy elmenjünk az idei staff partyra. "80-as évek disco party" téma lesz idén. És szabad hétvége. Jövő hét utáni héten pedig szabin leszek. De előtte én leszek 3 vagy 4 napig a hk vezető.

Na újra itten, üdén, fitten. Megvan a kosztümöm. ;) Plusz vettem mellé 2 csini blúzt is. :D Kibújt belőlem a nő, ahogy ott illegtem a próbafülkében. :P Na és nem elhanyagolandó tény, hogy mindezt "szarért-hugyért".
Már csak csizma kell, alkalmi cipő és egy új táska, mert a barikás kezd kikopni.

Lefoglaltam a jegyeket holnapra. Már csak oda kéne érnem 4 előtt, hogy átvegyem. Valahogy majd csak kivonszolom a kis testem, ha már a hozzám legközelebbi mozit sikerült összehozni. :P

Beavassalak titeket a profi Bogyó-féle szemfestés titkaiba? XD
Először gondosan és határozottan rajzoljuk meg az alsó szemhéjunk szélét fekete szemceruzával. Következő lépésként fekete szempilla spirállal fessük ki a felső és alsó szempillákat (a külső szemzug kaphat több cuccot is). És most jön a titok!!!
Érjük el, hogy az egész elmosódjon. :DD
Az igai Bogyós megoldás erre, ha mondjuk véletlenül szemen döfjük magunkat a spirállal. :P Vagy mondjuk kimehetünk az esőbe, vagy hóba. De a smink lemosása (próbálkozzatok csak) is frankón tud zárulni.
XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat