Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-02-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-02-14

Szerda:
Kicsit fáradt vagyok. Bár igazán csak a felkelés jelent problémát. Pláne ha anyám rátesz még egy lapáttal, és negyed 5-kor felébreszt valamelyik agyament hülyeségével. Szokás szerint. Na de nem mászom most ebbe bele, mert elég nyugodtnak érzem magam (vagy fáradtnak?) és nincs kedvem felhúzni magam. Meg aztán nem is éri meg.
Melóhelyen egyre többet tanulok, és egyre többet bíznak rám. :) Tetszik. Élvezem. És segít az esti elalvásban is. ;) Ugyanakkor megtanítanak arra is, hogy jobban megbecsüljem azt, ami eddig megadatott. Hiszen ha az ember sokat van együtt a többiekkel, akarva-akaratlanul megismeri az életüket. 1 hét alatt eljutottam odáig, hogy tudom, hogy ki grófi származású és mégis csak a szenny munkát végző, hogy kinek futott tegnap zátonyra a több mint 10 éves házassága, hogy kinek a kislányát rontották meg, hogy kit rúgtak ki az egyetemről az önzetlensége és a segítségnyújtása miatt… és még korántsem beszélgettem mindenkivel. Mindezek alapján nem hiszem, hogy panaszra nyithatnám a pofám. És nem is teszem. Inkább minden kis apróságnak örülök. Mint például annak, hogy tegnap este, amikor hazafelé jöttem a vonatállomásról, láttam egy hullócsillagot. De nem is akármilyet. Nagyon erős fénye volt. A fejem felett bukkant elő, majd elindult függőlegesen lefelé, kettévált és 2 másodperc múlva elhalványult. Nagyon szép volt. Hullócsillag februárban. :)
Ma hamarabb elengedtek a munkából, mondván, hogy erősen havazik meg hogy (idézem) „Pilisbivalybasznádon” lakom és hogy haza tudjak valahogy jutni. Hiába mondtam, hogy nem probléma vonattal. Persze nem győzködtem őket agyon. Szóval kaptam másfél órát ajándékba, amit azzal töltöttem, hogy benéztem a suliba. 2 barátnőcivel össze is futottam és dumcsiztunk egy kicsit, aztán elmentem netezni meg kérni egy iskolalátogatási igazolást (annak az iskolaszövetkezetnek, akik a spar-os melómat intézték). Ezzel persze be is fürödtem. Merthogy itthon várt egy nem éppen kedves levél az Államkincstártól, miszerint küldjek nekik nagyon hamar egy iskolalátogatásit, mert különben nem kapunk családi pótlékot utánam. Ezt játszák újabban minden félévben. Nehogy véletlenül is fizetniük kelljen. Most ide tudnám kötni a napokban igencsak hangoztatott politikai kampányszövegeket és elküldeni mindenkit a sunyiba, de ezt sem teszem ugyanazon okokból, amiért anyámra sem fecsérelek több szót. Szóval visszatérve az igazoláshoz, valamelyik nap mehetek vissza még egyért.
Nem volt semmi, amit cyvy hétfőn alakított. Beiratkozás után Barbival beszélgettünk, aztán miután ő hazaindult, megkérdeztem sms-ben cyvytől, hogy nem lenne-e kedve velem kajálni. Volt neki olyanja. :) Úgyhogy kisvártatva megjelent. Beszélek, beszélek, egyszer csak megkér, hogy nyújtsam felé a kezem, mert mutatni akar valamit a tenyeremen. ??? Oké, odanyújtom. Ő pedig belecsúsztat egy ezüstláncot. ??? Persze nem volt akkor már visszaút. Köpni, nyelni nem tudtam. Én nem érdemeltem ezt meg. De ugyanakkor tudtam, hogy ha nem fogadom el, megbántom cyvyt, meg egyébként is egy szép lánc. Beletelt vagy 10 percbe, mire nagy hezitálások közepette végül elfogadtam. De akkor sem érdemeltem meg!!! Hallod?!?!?!

Kedd:
Sietnem kéne. Lévén Bálint nap, cyvy biztos vár már. Pedig annyi mindent mesélnék. Nyaff-nyaff... El kéne már intéznem azt a netet otthon. Nem jó ez így. Na majd holnap rászállok a telefonra...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat