Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Format, re-install

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Format, re-install

Újra itthonról. Persze csak átmenetileg. Valami nagy gond lehet a gépünkkel. Egyik nap formatálás, aztán xp újratelepítése. Ekkor minden szép és jó, működik is. Egészen addig, amíg másnap be nem kapcsolom. Ezen a "másnapon" szokás szerint bejelentkezik. Elkezdenék dolgozni, amikor is lefagy, majd újraindul. Igen ám, csakhogy az újraindulást követően már be sem tölti az xp-t. Helyette viszont kapok minden szép és jót. "Hiányzik egy mittoménmilyen dll fájl, vagy egy másik akármi, vagy csak szimplán kékhalál. Innentől kezdve semmi értelme semminek. Csak a formázásra és a telepítésre hallgat. Csakhogy ez így nem folytatható. Úgyhogy ha holnap megint vacakol (ami 99,99%), akkor windows 98. Nem szeretem. De hát ez van. Persze nekem is pont ilyenkor kell a gép a házi dogáim miatt. Holnap le kell egyet adnom. Kéne még 1 nyamvadt oldal, de már teljesen kiégtem.
Egyébként minden oké. Nagyjából. Zajlik az élet. Szerencsére ezen a héten még nem történt a fent említett bibin kívül semmi, ami megzavarhatta volna csöppet sem egészséges lelkivilágom továbbfejlődését. Család nem kergetett még el. Cyvy él még, nem öltem meg. Bár egyre szemtelenebb. De én meg szemét vagyok. Mert így szép az élet. :P Hiányzik a "netes banda" meg az msn. Meg egyáltalán.
Hja, a nagy hír! Tegnap csak úgy gondoltam egyet és bevágódtam egy IBUSZ irodába, hogy nem kellene-e nekik nyárra egy gyakornok. DE! Sőt még valami jelképes összeget fizetnének is. Úgyhogy azon nyomban hozzájukvágtam önéletrajzomat. Remélem nem hagynak szarban és idejében visszajeleznek. Kéne még egy szálloda. Ez a nehezebb. Sebaj. Megoldom. :)
De idegesít az a hiányzó 1 oldal. Muszáj utánajárnom. Aztán visszajövök. Már ha a technika is engedi.

Na visszajöttem. De hogy minek? ... Olyan fura érzésem van. Éreztetek már olyat, hogy van valamitek, amit szerettek, ami már az életetek része, még birtokoljátok, de tudjátok, hogy valószínűleg már nem sokáig? És tudjátok, hogy nem tehettek ellene, el kell engednetek?
Nem kell rosszra gondolni, nem tragikus. Csak fura. Mindegy. (...gyagya...)

Na felraktam még néhány képet a fotós oldalamra. Csak ha van gyomrotok és bírjátok! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat