Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-14

Nem értek célt a soraim. Vagyis rossz célt értek. Meg sem lepődöm.
Nos mi legyen a mai program? Tegnap sétáltunk egy hirtelent (:P) a kerületben. Bátrak vagyunk, vazz! Ma kezdem az 5 napos lazulást. :) Kéne görkorizni a szigeten. (Hátha bedurran a derekam.) De előtte viszont el kéne másznom a bankba. Pénzlekötésre kéne adni a fejem. Csak kíváncsi vagyok az apróbetűre. Majd meglátjuk.

Lehet, hogy Zoz végre észhez tér? Múlt héten összeugrottak anyámmal. Egyre "színvonalasabb" a nő. Kompromisszumképtelen és makacs. Pici üvöltözés, anyázás meg "húzz a picsába". Ez a hülyegyerek meg kezd rászokni a szintetikus lazulásra. Vasárnap összeültek apuval megbeszélni, hogy mi legyen, mikor költözik hozzájuk. Végülis nem tudom, hogy miben maradtak. Nem is akarok rákérdezni. Már örülök, ha nem ez a téma náluk. Csak tegye is meg. Bár, ahogy ismerem, még töketlen ehhez. Majd meglátjuk ezt is.
Viszont akármennyire is igyekszik jóapám, kezdenek rajta kiütni a nagyapámtól örökölt rossz tulajdonságok. Állítólag. A skaccok mondták, hogy fel-fel tűnnek az idegroham jelei. "Remek". Mi pásztorok csak a rosszat örököljük és bármennyire is próbáljuk elnyomni, kibukik és tönkretesz minket. A legfaszább az egészben, hogy Zoznál meg nálam futnak össze a szálak. Mi ketten vagyunk abban a helyzetben, hogy mindkét ágról megkaphattuk a frankót. Jejeje. Egy kis idegbetegség, memóriazavarok, cukorbetegség, hajlam a rákra, ellenségeskedés ösztönből. És akkor még adjuk hozzá a bónuszt, ami saját termés, egy kis szív rendellenesség. Lehet, hogy abból a 60-70-ből 10-et simán levonhatok. Na most magam előtt látok 1-2 arcot, amelyre kiült az ijedtség. Nem kell félni, inkább figyelni és ha jelentkeznek a jelek, leütni egy lapáttal. :P
Na de ez most még nem számít.

Szóval mi legyen a mai program?

Vannak pillanataim... Pölö, amikor este ráeszmélek, hogy bugyiban, égő lámpánál és el nem húzott függöny mellet ugrálok Manson bácsi "The Reflecting God" című számára. Tenyér végigcsúszik az arcon. Let me introduce myself.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat