Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. október 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. október 13.

Eltelik két nap, nem jutok géphez és nem győzöm majd mesélni a dolgokat. Bár csak apróságok.
Ma csütörtök van. Asszem. De már ebben sem vagyok biztos. Röhögj csak cyvy! Igen, háromnegyed 5 meg november 11... Meg 2 hónap múlva szülinap, miiii??? :P
Szóval tegnap... Teljes káosz van. Mi volt tegnap? ... Megvan. Szerda. Szóval szerdán suliban voltam fél 1-ig, aztáááán pedig... Elmentem Melindával csizmát venni. Ááááá... A vesztem. Olyan gyönyörűek voltak! Beléptem és csak kapkodtam a fejem. Aztán higgadtan végigméricskéltem mindet. Végül egy szürke csattos velúrnál kötöttem ki. Velúr. Már megint. Pedig úgy terveztem, hogy most kivételesen nem velúrt veszek. Nyugodtan lehet rámlegyinteni. :) Közben megállapítottuk, hogy a cipővásárlás pont olyan, mint a bepasizás. Nehéz megtalálni azt, amelyik nem kényes, pont hozzád való, a te méreted (:P), sokáig kitart , elérhető és persze rögtön beleesel. Én úgy néz ki, megtaláltam. ;)
Aztááán megint cyvyt zaklattam. Szegéééény... :D Köszi a dvd-ket! Meg a csokit is! Meg... Hümm. Szóval 10-re hazaértem, de már 2-kor ágyban voltam. Igen, már. :) Dvd-ztünk. Minden6ó, meg 13 kisértet. Szóljál már rám, hogy ne felejtsem el elvinni a Scary Movie 3-at! Papucs... (Ne egyél meg... nyuszi vagyok, tudod)
Hazafelé meg kifeküdt valami öngyilkosjelölt a vonatunk elé. Nagyon fasza. Miért nem képes otthon felkötni magát? Már bocsánat. Inkább fél 10-kor cseszik ki egy vonatnyi hazaigyekvő emberrel. A kaller (aki egyébként egy higgadt és kedves ember) kikelve magából rohangált a sötétben és próbálta elkergetni a sinekről. Iszonyat.

Ma:
Úgy néz ki, hogy a csütörtökök felszabadulnak. Viszont így a matekozást is át kell raknom máskorra. Itt jön a neheze. Beszéltem az imént a jányzóval. Egyelőre egy keddi lyukasórámban maradtunk. Azóta rájöttem, hogy ez is csak a jövő héten lesz jó. Megörülök a fősulis rendszertől. Megcsinálom hajnalok hajnalán a tökéletes, lyuknélküli órarendem, erre sulikezdés után minden héten átraknak valamit máskorra. Közben a vadiúj neptun folyamatosan összeomlik. A tököm tele van. Sebaj. Jövő héten nem lesz suli. Lehiggadok, dolgozgatok egy kicsit, és csinálok végre valami beosztást már. Ha anyám is úgy akarja, és leveszi súlyos lábát a nyakamról. Persze ma is felhúzott. De ezt úgy csinálta, hogy nincs is itthon. Ügyes. Felbontotta a számlalevelem. Azt hittem felrobbanok! Mit ellenőrizget?!? És közben nagyokat hallgat arról, hogy hol van a levelem. Szerencse, hogy nem volt ma reggel itthon, különben nem csak szimplán dühös lennék, hanem kijönne megint az embergyűlöletem. Utoljára hétfőn beszéltem vele. Együtt vonatoztunk. Azóta csak reggel benyögtem neki egy "elmentem"-et, este meg egy "háj"-t. Ez elég is volt. De nem folytatom, mert látom, hogy csak felturbózom magam.

1.
2.
3.
"Gondolj valami szépre!"
... Megvan! :D


Már megint kaptam egy lánclevelet... Megszakítottam, basszus. Jujj. Este 11:11-kor nem fog senki sem felhívni, hogy közöljön valami nagyon örvendeteset. Szörnyű. (Egyébként is, akkor már nem üzemel a teló. Hihi, túljárok az eszén az illetőnek. De ez miért is jó nekem? Morfondírozó tekintet. Legyintés.)
Basszus! Már megint egy. "Ha megszakítod, akkor 10 éven keresztül problémád lesz a kapcsolatokkal." Jaja, ezzel nem mondtál újat. :)

Itt volnék újfent. Nóri nevezetű tanítványom (legalább már a nevét tudom-iszonyatos tempóban fejlődöm) felhívott nemrég. Hétfőn dogát ír, úgyhogy jó lenne ha szombaton össze tudnám vakarászni a fejében a morzsákat. Okézsoké. Csakhogy akkor vasárnap itthon kell maradnom segíteni sövényt telepíteni. De én vasárnapra mást terveztem... nyafnyafnyaf... Akkor is kiagyalok valamit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat