Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-10-06

Ez nem volt egy szokásos hétköznap.
Első sorban amiatt, hogy ma volt a temetése a kolléganőnknek. És mivel ma én voltam a beosztós, így volt némi számolás és sakkozás reggel, hogy akik el akarnak rá menni, azoknak emberibb lapot gyártsak. Sajnos így a többieknek nehezebb lett, viszont kaptunk segítséget. És nem is akármilyet. :) Jött Csaba a recesek főnöke, meg Peti a rezervációsok főnöke, meg Eszter Cyril titkárnője és Johnny a londi. Tök aranyosak voltak, lelkesen porszívóztak, ágyaztak meg port töröltek és itták a szobalányok szavait. :) Örülök, ha ilyet látok.
No meg reggel megkaptam a csajoktól, hogy nagyon piros az arcom, rosszul vagyok? Én meg csak néztem ki a fejemből, hogy nincs semmi bajom. Akkor még nem volt. Nem sokkal később elkezdett égni az arcom. Na mondom klassz. Megártott a tegnapi habfürdőzés. (Nem gyengén toltam. :P) Olyan voltam egész nap, mint aki folyamatosan elpirul. :D De már javul. Bekentem aloás krémmel és most már emberi a színe is. :)
Egyébként pedig remekül vagyok. Most éppen kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érzem magam. Nem sietek semmivel sem. Nem kapkodok. Nincs értelme.

http://www.youtube.com/watch?v=KGpYYievTE8




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat