Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-26

Na most lehet, hogy jól esne egy kis magány. Nem tudom miért, de ma elég szar kedvem volt. Jó, oké, az éjszaka is szar volt. Nem volt túl felemelő az a gyomorfájdalom... De én nem vagyok más és nem kezdem magam siratni. Ma erős vagyok. Jobban mondva flegma. És mekkora mázli ez! Szóval szar kedvvel jöttem haza, ráadásul van egy csúnya seb a talpamon, ami miatt elég nehezen megy a járás is, de hát nem foglalkozom ezzel, mert nem engedhetem meg magamnak.
Gondolkodtam az ideális nap fogalmán. Amikor nem arra mész be reggel, hogy mindenki morog, hogy mosolyognod kell mindenhez, hogy extramelót várnak el tőled, hogy kapirgálják mennyit bírsz még szó nélkül, hogy hazaérve (jobb esetben) nem azon agyalsz, hogy mit kell még és mennyire nincs kedved hozzá és amikor végül belevágva rájössz hogy tudtad hogy ez lesz és amikor akitől elvárnád, hogy kiálljon melletted, belédköt és bírál és lenéz rád mint egy hülyére... De tudjátok, ennek ellenére boldog vagyok. Boldogabb, mint azok, akik a lista elkészülésében segítettek. Hirtelen eszembejut két mondat. "A folyton panaszkódoktól el kellene venni azt amilyük van." + "Meg kell becsülnöd azt ami van, mert másnak annyi sincs."
Az értékes emberek épp csak megvillantanak magukból valamit, és eltűnnek. A hülyék meg a nyakadon maradnak.

Naplódnak:
Kár feladnod. Mert ha már ilyen pesszimistán szemléled a dolgokat és így állsz hozzá a jövőhőz, akkor magadban már el is könyvelted a sikertelenséget. Tudod mi húzta ki a seggem a szarból, amikor kiment a talaj a lábam alól? Az optimizmusom. Egy jobb jövő képe. Lehet, hogy te ezt hülyeségnek tartod, mert szkeptikus és realista vagy, de asszem tudjuk, hogy nekünk nem ez jár.

Sosem kaptam még ilyet. Sokat olvasom. És még fogom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat