Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Jobb, mint egy cirkusz!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Jobb, mint egy cirkusz!

Végre, végre, vééééégre sikerült felraknom a képeket a gyerekekről!!! Aki nem olvassa rendszeresen a naplómat (Van ilyen ember egyáltalán? Hiszen nagyon szórakoztató vagyok.), annak elárulom, hogy a gyerekek bizony az apjukra ütöttek. :) Nagyon nagy fejek. Csak sajnos még nincs nevük. Éppen ezért arra gondoltam, hogy pályázatot írok ki. Szóval valami ütős kellenne. Ha vlkinek van vlmi remek ötlete, bátran írjon!!!! Egy lány és egy fiú név kell. Kösz!
Na csapjunk össze vlmit a mai napról! Egész nap nem volt semmi addig a pillanatig, amíg le nem ült egy tehén a gyerekével a barátnőm mellé és mellém a vonaton. (Valahogy mindig van valami ezeken a vonatokon! :)) Az még hagyján, hogy a nő a seggével másfél ülést elfoglalt és a barátnőmből matricát csinált az ablakra, de a gyereke... Engem pécézett ki magának. MINDIG megtalálnak! Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok valami gyerekcentrikus. Nincs hozzájuk türelmem. Szóval a gyerek mellémhuppant. Lehetett vagy 2 éves és mint tudjuk, ilyen korban rettentő kíváncsiak. Egy darabig csendben ült, aztán át akart mászni az anyja mellé. Szegény Melinda kénytelen volt tűrni, hogy a gyerek a térdébe dörgölje a hátsójat. Semmi gond, még nem borult ki. Ekkor benyögte a tehén (aki mellesleg olyan büdös volt, hogy egy sz**ral teli vödör mellett több időt kibírtam volna, mint mellette), hogy ugyan cseréljen már helyet Melinda a gyerekkel. Rendben. Namost a kiskölyök szembekerült velem. Úgy 3 percig bírt a fenekén maradni... Először csak a térdemet rugdosta (igen érzékeny pont a testemen, miután már 2-szer is újra össze kellett rakni). Nem szóltam semmit. Aztán lehuppant a székről és elkezdett matatni a táskámon. Az anyja vlmi véletlen folytán rászólt, hogy nem kéne, de azt hiszitek vette a gyerek az adást? Áááá. Sokkal izgisebb volt a karórám! Magamban:"Azt nem kéne!!!" Majd miután látta, hogy csak a kezemmel együtt szerezhetné meg, inkább taktikát váltott. Volt nála egy félliteres, üres Sprite flakon. Elkezdte szépen lassan nyálazgatni... Na mondom magamban, ha összenyálazol, becsomagollak és visszaküldelek az anyukádba. És a kis kretén hozzávágta a flakont a térdemhez. Az volt a rohadt nagy mázlija, hogy nem a nyálas részével. Miután leszáltak, odafordult hozzám Melinda és megdícsért amiért ilyen "jól" tűrtem a csapásokat. Na, ő ismer!
Leszállva a vonatról mellémszegődött öcsém haverja és elkezdte ecsetelni, hogy mit láttak reggel öcsémmel a vonaton. Szerencsétlenek, amikor felszálltak, már csak a wc-vel szemben volt hely, így oda vágódtak le. Minden okés volt a Nyugati felé vezető úton. Fogytak az utasok, mígnem csak ők 2-en voltak a budi környékén. Ekkor bement egy 40 év körüli nő. Valószínüleg elfelejtette maga mögött bezárni az ajtót, mert úgy 1 perc múlva az szép lassan kinyílt... Amit az a két szerencsétlen látott... Állítólag ott ült és trónolt, meglepetésében még a papír is kiesett a kezéből és elgurult. Ezek meg alig bírták megfékezni magukat! Hatalmas rángatózások közepette inkább elvonultak a vonat túlsó végébe és ott eszeveszett röhögésben törtek ki. Szegény nő. Vajon ki adta vissza neki a papírt? :) Ímádom az Esztergom-Budapest vonalat!!!! Itt mindig van valami. Egyszer már én is átéltem egy hasonló esetet, csak egy idősebb krapekkal. (Én voltam a szemlélő, nem megyek a vonaton budira. Ezek után?) De ezt most inkább nem mesélem el. Ha vlkit érdekel, majd ír levelet és beszámolok róla. :) Állati ez a vonat. Tényleg.
Itthon aztán fokoztam a jó kedvem és előkapartunk öcsémmel egy régi emilt, amire nem is emlékeztünk. Öcsém olvasta (már amikor nem hörgött a nevetéstől) én meg szó szerint fetrengtem a röhögéstől. Nem vlmi hosszú a levél, de nekünk sikerült 2 másodpercenként rángatózni. A végén már az oldalam is rohadtul fájt. Tök jó, hogy ennyi gyagyás ismerősöm van! (Hallod Bary?)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat