Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-02-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-02-26

Kezdjük a fekete levessel!
Ma volt az éves értékelésem. Asszem Koko nincs tisztában azzal, hogy ki, mit és hogy tesz le az asztalra. Asszongya nekem, hogy a munkát el kell végezni a munkaidő végétől függetlenül.
1: Ez a kijelentés pont nem az én nevemmel hozható összefüggésbe.
2: Ha a túlóráimat elkezdeném vezetni, sok pénzbe kerülne a szállodának.
3: És aki naponta 2-szer, 3-szor eltűnik fél órákra cigizni, azzal mi a helyzet?
4: És egyébként is mi van?
De pont ezt kell felhozni basszus? Amikor pont emiatt van tele a tököm. Hogy húzom ezt a kurva igát, sokszor mások helyett is, mert tekintet nélkül hátrahagyják maguk után a szart, aminek az eltakarításáért engem vesznek elő (mert én még ott vagyok akkor, amikor ezek már rég leléptek).
Ja! És a legfontosabb: Ha az én szememen át látná és az én bőrömön keresztül érezné azt, amit én, ennél lényegesen nagyobb problémák keringenének a fejében. Oké, szar neki, mert őt is csesztetik felülről. De én ettől még nem fogok más helyett melózni.
De persze, nagyon meg van velem elégedve, meg blabla.
És átkerültem 6 órába vasárnaptól. És Edina itt hagyja a bandát. És legyek lelkes, tettrekész, bevállalós és aranyos, miközben kihajthatom még jobban a belem (???) és nem tudom, hogy miből futja majd kajára. Ó dehogynem. Van támaszom. De büszkeségem is. Picsába, hogy hagyom, hogy ezzel a szarsággal felhúzzák az agyam.

Szal ma ne nagyon szarakodjon velem senki sem!

Tartok egy kis szünetet mielőtt folytatnám.


http://www.youtube.com/watch?v=gcS6tUSdD2w

"feszítsd a szélnek a hátad
...
erősebb vagy a folyónál, ha árad"


Nekiálltam "főzőcskézni". Másfél órát elszötyögtem. Meghallgattam közben néhány "keményebb" zenét és most jó. Ki kell magam aludni.

Mesélek egy kicsit a tegnapról. 1 percembe került, míg teljesen felborítottam a rendet. Gondoltam felhívom Aput, hogy ütemezzünk be egy bevásárlást. Felvázolta a helyzetet, mely szerint jövő héten eladják az Audit és mivel pénteken ő még lemegy vele Köröstarcsára, marad a csütörtök és a szerda (tehát tegnap) este. De tekintve, hogy ma is volt valami dolga, így az maradt az egyetlen megoldás, hogy tegnap. Csakhogy tegnap ki kellett mennie a srácokért Rákoskeresztúrra, a Hort pályára, mert meccsük volt és így mégiscsak gyorsabb meg kényelmesebb. No de ha gondolom, menjek el, meccs előtt bevásárolunk, megnézzük a meccset és együtt hazajövünk. Mondtam ámen. Így történt, hogy volt alkalmam a R.keresztúri tecsóban bevásárolni, ahol sikerült is fél óra alatt eljutnom a szájhabzásig és az idegrohamig. Alig találtam meg, amit akartam, aztán ha meg is lett, nem volt szatyor amibe szedhettem volna, így otthagytam néhány cuccot a fenébe. A hab a tortán az emós pénztáros fiú volt... Ja, meg a parkolóban a csövesek. De amint beértünk a Hort pályára, elszállt minden düh. Megcsapta az orromat az az igazi régi oviszag. És jó volt. Az a klór és menza szag. A fehér falak. Nameg a hang, ahogy a tornacipők nyekeregnek a pvc-n! :D Sikerült beülnünk az ellenfél táborába. Faternek nem is kellett sok, hogy összeszólalkozzon két emberkével. Már vártam a "bazdmeg"-ok repkedését. De végül (nem tudom hogy) de Apu lehiggadt és rájuk hagyta. Közben Dödi szórta a gólokat. :) És nyertek. Béla bá meg. Hát az egy igazi arc! Ő az edzőjük. Olyanokat tud néha szólni. :) Egyébként nem tudom hogy, de nem idegesíti, ahogy fater folyamatosan beugat meccs közben a skaccoknak, hogy mit hogyan csináljanak. Engem tuti felidegelne, ha a szülők beokoskodnának. De mindegy is. Azért a nap pillanata is megvolt, amikor beültem hátul az ikrek közé, akik elkezdtek majszolni 1-1 sajtos kiflit. Megkérdeztem, hogy ki felezne velem és akkor egymást megelőzve nyújtották nekem a kiflijüket. :D Végül Csanádéból kértem, de amikor Dödi néhány perccel később, mikor már befejeztem a kiflimet felém nyújtotta a csócsált kiflijét, hogy harizzak belőle, persze hogy boldogan megtettem. Aztán mintha mi sem történt volna, megdumcsiztuk a hét poénjait meg filmjeit. Jó szívűek. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat