Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-09-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-09-06

Mekkora egy szutyok ez a nő, bazzeg... Mekkorát röhögnék, ha őt tennék ki! :D Sunyi, kétszínű szuka. 8 után még nem voltak bent 3-an. Már kezdtem aggódni, hogy bemondták az unalmasat, majd úgy fél 9 felé beestek, mondván, hogy tegnap azt az infót kapták a koleginától, hogy ráének 9-kor bejönni, de ők azért hamarabb bejöttek. Hogyan??? Mit képzel ez? Majd ha az ő felelősége lesz egy 421 szobás szálloda szobáit beosztani, majd akkor ugathat, de amíg én vagyok a főnök, nem tűrök keresztbeszervezést. Mázlija, hogy nem jött ma be. Közben olvastam az üzenő füzetünkben, hogy noha kiadtam neki tegnap az egyik szoba kibaalapos vip átellenőrzését, ő mégis beírta az este, hogy "azért nézze meg még valaki". Megkértem másik kolléganőt, hogy kukkantson be azért oda és összeírt egy A/4-es lapon fél oldalt!!! Ez egy VIP átvétel???? Csak néztünk. És persze az egész az én irányításom alatt bukott volna ki bibiként. Hát a kurva anyját! És még nem volt vége ezzel! Szóval azért jelezném, hogy ritka az olyan ember a környezetemben, aki a távolléte alatt is képes ilyen szinten felcseszni az agyam. Mindegy. Lerendeztem a mai napot, ami más szempontból a vártnál könnyebben ment. Itthon aztán letámadott Edi, hogy mi a f@sz baja van a kedvenc kolléganőnknek? Mert valamiért nem áll szóba vele? Neki mi baja van? Hát konkrétan leszarom, hogy mi nyomja a kis szívét.

És még nem csörgött a telefonom. Még a végén megérem, hogy mennek odabent a dolgok nélkülem is. (Nem kis előreszámolásom és tervezésem után el is várom.)

Borosüveg megbontva, film megnézve. Az egyik. 28 héttel később. A tegnapi után adta magát. Szeretem a dolgokat befejezni. Tudjátok, a PONT. :) Na aztán még tervezek mára egy kis DVD-zést. Asszem bent hagyom a "fosato" névre keresztelt DVD-t és bevállalom vagy az "Elhagyott szoba"-t vagy az "Invázió"-t.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat