Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
ARC(Z)-ok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
ARC(Z)-ok

Kacc-kacc. A végén úgyis rájössz arra, hogy amit mindvégig a szíved/eszed mélyén nagyon is helyesen tudtál, csak próbáltál elnyomni az a helyes, az irányadó, a tuti. De persze balgák az emberek és nem jó nekik a szimpla jó. Többet akarnak. És ezzel jól kicsesznek magukkal.
De mindegy is.

Szóóóóval... Rendbejöttem. Úgy tűnik.
Szabit akaroooook. De ne álmodozzunk.

Picit azért még baszkurálja valami a csőröm. Nem vagyok kibékülve azzal a szituval, amikor mások osztják nekem az észt azzal kapcsolatban, hogy mit várnak el tőlem, mint baráttól, aztán amikor fordul a kocka, valahogy kikerülök a perifériára. Jobb esetben. Most érzem elérkezettnek az időt, hogy ezeknek visszaadjam mindazt amit tőlük kaptam és elvárjam tőlük mindazt amit én adtam. Kössétek fel a gatyátokat!

A tegnap... (Igen, maradjunk hűek a 24 órás csúszáshoz. :P)
Megbeszéltem ugyebár tesókkal (Zoz, Csini, Muki), hogy összeröffenünk fél 4-kor a villinger megállóban. Hozzanak labdát, mi viszünk tollast, hátha bezár a bazár. Merthogy Accor Sportnapra indultunk, de mivel persze én megint melóztam, félő volt, hogy lekéssük a bulájt. Pasival mi oda is értünk. Másodpercre pontosan. (Képtelen vagyok elkésni. Valahogy belém van kódolva.) Erre csörög a telefon. Nekiálltak leckézni a srácok, szóval ne siessünk. Késő. Mondtam, hogy lehet jönni, mert itt dekkolunk. Tavaly is ugyanezt játszották el... Na aztán némi késéssel és egy Csini-Dödi cserével megérkeztek. Node! Hol a labda? Nézek Zozra, ő meg próbálja megúszni a lebaszást és hárítana a többiekre, hogy ők nem hozták. Ránézzek a többiekre. Ők most hallják először, hogy labdát kellett volna hozni. "Zoz, bazd meg." És szépen visszakocogott a lasztiért. Nagy nehezen odaérünk... Nah igen, a villamos. Szokásos tömeg. Muki ül elöttem és tapizza a tatyóm én meg elötte állok. Egyszer csak felálltak a vele szemben lévő helyről, amit egy picit paraszt papa 5 méterről ki is szúrt és nekiállt a tömegben rohanni, hogy levágódjon elém. Az egész ott hibádzott, hogy nekem eszem ágában sem volt leülni. Na szal ez a fajtiszta tahó szép lassan odaverte magát hozzám és egy nagy lendülettel megpróbált a könyökével oldalbaverni. Persze reflexből kitűnő vagyok és egy szökkenéssel sikerült (még nagyobb) hülyét csinálni belőle. Hátrafordulok és Zozéknak odaszólok picit sem hangosan, hogy "Láttátok ezt?" és mutatok az öregre. Srácok hangosan vakkantgatnak. Az meg mintha egy másik dimenzióban járna, már pásztázta a kocsi első részét és nyilván kiszúrhatott valami még frankóbb helyet, mert abban a pillanatban felpattant és szabályosan továbbrohant. Tyű bazzeg...
Nyah, szóval odaértünk és nanáhogy minden el volt már pucolva. Fakk! De nem voltunk elveszve. Tovább-békávéztunk Budára és végül kikötöttünk a Tabánban. Találtunk üres focipályát és ellenfeleket is (érdekes fazonok: kissrác + az őt folyamatosan oltogató ámde halál idegbeteg és néha béna apucija + magas és vékony srác + magas és kövér pajtása + picit önzőző horvát ismerősük). Kiálltak az enyéimmel. Én meg a padról szórtam a szikráimat. :D Jó móka volt. Muki meg azon izgult, hogy biztos unatkozom. Nem élte át velem az utcagyerekes korszakomat. :)

A ma... Ma 2,5 ember helyett dolgoztam. Asszem ennyi elég is.

Ezt nézzétek, milyen levelet kaptam:
"Kedves ...
Engedd meg, hogy bemutatkozzam, ... vagyok, a budapesti ... Pub vezetője.
Fotód igazán elnyerte a tetszésem, ezúttal szeretnélek felkérni, hogy "csinosítsd" az általam szervezett (immár negyedik) 2008-as internetes ARC szépségverseny résztvevőinek táborát. ( 18-tól 99-ig)
A résztvevőkre lehet szavazni, ismerkedni is tudsz, mivel szavazóid, rajongóid üzenni is tudnak Neked (nem email), amit bármikor elolvashatsz, ha későbbiekben belépsz az oldalra.
6 idegen nyelvet jelölhetsz meg mivel sok a külföldi látogatója oldalamnak, így ezen emberek közül is ismeretségre tehetsz szert.
A NYEREMÉNY SEM ELHANYAGOLHATÓ, 1 MILLIÓ FT, ÉS SOK ÉRTÉKES AJÁNDÉK."
blablabla...

Nanáhogy olyan vagyok, mint a macska amelyik kerülgeti a forró kását, körbenézelődtem. Az egy dolog, hogy az arcom tetszik neki de mivel egy arc-szépségversenyről beszélünk, "nem értem", hogy a versenytársak 90%-ának miért van félmeztelen "arcombagyűrömacicim" képe...
Szóval kösz meg minden, de ez kimarad. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat