Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 23.

Oké, mivel 1, azaz 1 nyamvadt kis ötletet sem kaptam hajszínem irányába, felvetődött bennem a gondolat, hogy vagy kopasz vagy hidrogén szőke leszek. Megérdemlitek ezt??? Áááá! Hogy aztán jókat kacagjatok!
Háhá, tegnap akkorát alkottam. Letöltöttem 2 olyan, de olyan Tiesto számot, hogy JUJJ. Plusz megszereztem valamit S/szivem Gáborkájának, hogy jobban ímádjon, mint eddig, és hogy megengedje, hogy örökbefogadjam. Fogadok, néz majd! Hogy lehet valakinek ekkora ízlésficama? És még menjek bulizni? Naná!
Hihi, itt van a szomszéd unokája. Nem semmi a kiscsaj! 5 éves, Fanninak hívják (mint ahogy anyám szerint engem is) és olyan sátánian tud kacagni és gonoszkodni, hogy máris a szivembe zártam, pedig nem szeretem a kisgyerekeket. A csikkes kölkök hozzájuk is behajigálnak mindenfélét. Néhány napja zsörtölődött is a szomszéd néni az unokájának. Erre a kiscsaj: "Hátra kéne kötni a bokájukat és akkor nem tudnának hazamenni! Hihihiiii!"
Ma találkoztam egy régi nagy barátnőmmel. Folyton össze voltunk nőve. :) Ma meg kiszúrtam a vonaton. Leszálláskor elkaptam. Dumáltunk. A vonatok meg csak mentek mellettünk. Ő továbbra is lökött, én meg nemtörődöm lettem. Szerintem. Hogy mi mennyire hülyék voltunk! :D
Hehe, Gergő lebukott! Éppen mentem vissza délután a suliba, amikor a kertjükbe pillantván azt láttam, amint Gergő pajti a maga 18 évével éppen bemászik a huga mellé a felfújható, 50 centi magas medencébe. Szeeegény! :P
Közben ma végeztem. Rezeg a léc. Hogy a fene vinné el. De már megint nem érdekel. Valami nincs itt rendben. Hiányolom a kétségbeesést és a káoszt.
Tanár úrunk megint kezébe kapta az indexem. "Virág, nézzen fel legyen szíves!"-és mosoly csillan a szája szélén. :D Ezt vehetem jó jelnek?

Gyurci!
Nem is tudod, mennyire együttérzek Veled! Csak akkor vesszük észre, hogy valakit mennyire szeretünk, amikor már nincs.

Köszönöm a 3 nemes léleknek az ajánlatot! Még nyitva áll a kérdés. (De nekem is a fekete most a favorit. ;P)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat