Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-05-27

Annyira jó lett az új album srácok, hogy a kalapom továbbra is lent marad elöttetek... Hiába mondod öcsi, hogy szar a "little things you give away", az a gitárszóló benne fantasztikus! Oooohhhh, oooohhh little things...
Ma is voltam dolgozni. 2 nap aktív pihike után. Mentem hapsikám szüleihez meg még ide-oda. Voltam birkanyíráson. Birka=Kisvirág. Kicsit kurtább lett. Pont annyira, hogy ne tudjam tisztességes copfba kötni. Ezen meglepődtök? Én nem. :P Lehetett volna egy csöppnyit rövidebb is akár, de most ez van, ezt kell szeretni. Majd kitépem. Szálanként. És azt is megtudtam, hogy hajváltásom volt/van. Ami normális esetben 10 évente jelentkezik és néhány hónap alatt végbemegy. Nálam ez évekig tart néhány hónapos szünetekkel. Hehe. Aztán még tollasoztam is. Egen. Meg voltam a Jászberényi állatkertben is. Komolyan mondom 100-szor szebb mint a fővárosi, pedig az sem csúnya. Simikéztem kecskét is. Sokat. Olyan édik. Olyanom is lesz. Aztán elmentem cyvyéék meccsére is. Épp kifogtam a nagy kedvencüket az ellenfelek közül. Ergo megint ment a görénykedés. Amikor Q befutott, mondott valami olyasmit, amivel arra utalt, hogy most hogy megint itt vagyok szerencsét hozok nekik. Végülis... 2-0 volt a kezdet, aztán lett abból 2-1 is, majd Pistit rendesen tökönrúgták, aminek következtében vizet szállítottam a pálya szélére, miközben ment a meccs. Aztán visszacsüccsenés helyett elkezdhettem hajkurászni a papírzacsit, amiből kiszedtem a vizet, mert felkapta a szél és vitte a pálya felé. Miközben 10-15 km/h-val zúztam a pálya szélén a zacsi után botladozva, a srácok kegyenlítettek. Erről lemaradtam. Ehh... Mindeközben szép barackszinűre sültem.
Ma aztán nehezen ment az aklimatizálódás. Pedig nem volt nehéz nap. Habár a szokásos min 50 szobám megvolt, de valahogy nem volt semmi esemény. Csak ültünk Edinával és hatalmasokat ásítottunk, meg osztozkodunk a kispárnákon. Aztán Edike kitalálta, hogy hallgassunk már zenét. "Itt van az, ami a múltkor nálad volt?" "Ahaaaa. Az mindig nálam van." Előhalásztam lyra-t és reájahagyományoztam. Még jó hogy ma nem voltak bent a fejesek. Lehetett dübörögni. Azért dolgoztam is. Csak mivel a lányok lassúak voltak, én sem tudtam haladni. És persze ment a folyamatos locsogás. Nem tudnak lakatot tenni a szájukra. Nem mintha bármi bántót mondanának, csak olyasmiket amik után elkezdek agyalni, hogy namost akkor ki mond igazat kinek és végül rájövök, hogy nekem hazudik valaki. Vagy legalábbis lapít. Na mindegy. Ez a pletyka. Nem hagyom magam lelombozni. Közben valamelyik nap véletlenül összefutottam a dirivel és beszélgetésbe elegyedtem vele. Ezt persze másnapra már a fél hk tudta. Jött is Koko, hogy meséljek már neki mi volt. Persze semmi újat nem tudtam mondani. Az egészből csak annyi a lényeg, hogy volt anno egy közös dolgunk Kokoval, amit elvileg diszkréten kellett kezelnünk, erre míg én tartom a pofám, már mindenki erről susog. Akkor meg miért én hallgassak? Mindegy. Már nem teszem. Nem hallgatok, csak szelektálok. Azt már megtanultam, hogy kinek mit kell mondani, ha ezt meg azt a véleményt szeretném fentartani a bandában. Ez elég is. Viszont ha már a cserfes szájaknál tartunk, egyre többször hallok vissza dolgokat. És valahogy nem azt, amit kéne vagy amit vártam volna. Még régebben történt, hogy tettem egy segítő szándékú ajánlatot valakinek (amit azóta már ötször megbántam), akinek nem volt túl sok jó kilátása a rossz tapasztalatai miatt. Erre telik múlik az idő és nemegyszer visszahallom innen-onnan, hogy az illető nagy büszkén hangoztatja, hogy mennyire elege van abból a szituból ami az én ajánlatom révén alakult ki. Namost ezt nem lenne tisztességesebb nekem mondani? Bánt. Segítek, miközben a segítségnyújtásom miatt nekem lesz nehezebb és akkor meg sunyin megy a köpködés. Vissza lehet térni a régi tapasztalatokhoz, ha neki az jobb. Nekem is jobb lenne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat