Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-19

Szombat kipipálva. Jó volt beosztani. Nagyon. Mint mindig. :P Mondjuk most csak fogjam be a pofám, mert nem volt extra gebasz. Ettől függetlenül befogadtak egy 30 szobás csopit az este folyamán, én meg néztem ki reggel a fejemből, hogy namost banyek elhagyunk néhány szobát. De végül megoldottam és faszán szétosztottam. Még Kispisti is el volt alélva. Majdnem. Hozzá kell tegyem, hogy talán annak tudható be a mai nap zökkenőmentessége, hogy nem volt beosztva egy csaj sem a recre.

"Hoppe, hoppe Reiter!
Eine Melodie im Wind
Mein Herz schlägt nicht mehr weiter..."
satöbbi

Na szal eme kitérő után forduljunk vissza a mához. Ebéd után (bár már közben is nehéz volt a kajával foglalkoznom) valahogy megőrült mindenki és folyamatosan csörögtek a telefonjaim. Nagyon komoly volt. Beszélek és már pittyeg, hogy bejövő hívás van. Befejezem, átkapcsolok, veszem az adást és már tárcsázok, hogy továbbítsam az infót, de miközben beszélek újabb bejövő. És közben a mobilt is kapkodhatom, hogy "visszahívlak" nameg Vera is a képembe nyomja a gondnoknői mobilt, hogy Koko keres. Hehhee. Mindeközben Szilvi velem szemben ül és szörnyülködik, hogy ha ez így megy, akkor mi lesz vele délután (első napja egyedül). Mondom neki, hogy csüccsenjen át a helyemre és átadom a műszakot. Az első mondatba nem viccelek 3-szor kezdtem bele, mire el tudtam mondani neki, mert a telefon nem állt le. Na aztán csak sikerült megszabadulnom a diszpécser teendőktől és beszéltem Kokoval (közben csörgött a saját telefonom is). Mondta nekem főnököm, hogy pasimat áthívta hozzájuk wlan szerelésre, tudjak róla. Oké, közben már sejtettem miért rezeg a telefonom. Visszahívom pasit, közben a háttérben hallom, hogy Cuki (Koko kislánya) visít. "Hallom odaértél." :) Beszélgetek vele, hogy akkor mindjárt végzek, meddig tart és mi legyen utána, közben Kokot hallom kiabálni, hogy "Virágoskertem, gyere te is fel!!!" Szal átugrottam én is. Rövid technikai trécselés után pedig továbbálltunk, hogy meglátogassuk az Arénabeli gazdaságos boltot.
Majdan haza és futás. :) Szépen lassam terhelem magam. ÉS! Már egyáltalán nem fáj a derekam. Naaaa??? (Viszont érzek minden egyes izmot a lábamban, ergo szar érzés felállni a wc-ről.)
Ennek örömére nekiálltam rendet rakni a nappali részünkben, de elég hamar feladtam. Utálom a tiszta zoknik párosítgatását. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat