Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
"Ismerj fel!"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
"Ismerj fel!"

Péntek volna. Szokásos menetrend. Angol, lyuk, környgazd, ut.ir gazd.. Utóbbin megint ki kellett menni a táblához. szerintetek? Nanáhogy! :) Át fogom magam keresztelni Zsáklin-ra, az biztos nem olyan feltünő. ;) Vagy inkább Snoopy-ra? :P Ja, tényleg! Ma is cyvy-ztem. Olyan izzé voltál vazze!!! Ha még egyszer szádra veszed a legjobb barátaim valamelyikét, megszabadítalak a hátsó feled szüzességétől egy faággal. Engem lehet baszogatni. Őket nem! Na. Más tészta. Nem vágom, most mi a helyzet. Agyaltam hazafelé. Ha valaki ránkpillantott volna, nem lett volna kétsége. De én nem vagyok tisztában az állapotokkal. "that kind of stuff" Nembaj. Szerintem megoldjuk ezt. ;) Fogjuk arra, hogy beteg vagy. :P Agyilag persze. "IS." ... Apropópó! Mennyire volt hideg a kezem?
Zoz telefonált. Kék halál 2. Ő pánikol persze, én már tudom, hogy nincs ezzel gond. Megoldjuk. "De mi van, ha akkor sem lesz jó?!?"-nyafog. Persze jó lett.
Holnap meg nosztalgia vonatozás a menü Esztergomba. De ezt sem anyutól tudom ám. Hogyisne! Nehogy már valamit meg kelljen beszélni velem. Sebaj. Ráérek. Majd csinálok sok-sok képet és meglátjátok mekkora buli. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat