Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Régi kerékvágás...(?)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Régi kerékvágás...(?)

Immáron újra otthonról. Tegnap miután hazaértem, Zoz közölte, hogy okés a net. Ahaaa. Reggel felnéztem. Há nem úgy tűnt. De megcsináltam. Ehh... Ne dícsérjetek, tényleg. Még a végén elpirulok.
Szóval, hol is hagytam abba?
Ja igen, a tegnap délutánnál. Voltam angolon. Írtam egy 3-ast. Nem voltam megelégedve és ennek hangot is adtam Barbi felé, aki szerintem akkor azt kívánta magában, hogy fogjam be de nagyon gyorsan. :) Aztán elmentem a nagyszülőkhöz szőlőügyben. Nagyapám viszonylag normális állapotban leldzett. Persze jött a hülyeségeivel. "Ideges vagy? Idegesnek tűnsz." Nem akartam beszámolni az itthoni állapotokról, úgyhogy inkább a sulira kentem. Szerintem azt hitte, hogy miatta vagyok ideges. Paranoia! Nagyim aztán amikor ketten voltunk, elkezdett puhatolózni. Más irányba. "Nagyon csinos vagy. Van sikered?" Ezt meg mire véljem??? "Van." Persze ő máshogy értette. "Találkoztok még?" Aha, vágom, kibújt a szög a zsákból. "Már nem nagyon." Ő ebből már rögtön vágta. "Te határoztál így, vagy ketten döntöttetek?" Olyan van, hogy mindkettő? "Megbeszéltük." Ezután úgy éreztem, hogy mintha egy kicsit mindig is ellendrukker lett volna:"Nem is olyan nagy baj. Fiatalok vagytok még." Hümm... Ejtettük a témát.
Ezek után megint Zoli nyakába akasztottam magam. Na nem úgy! Átvitt értelemben persze. :P Kimentünk a korzóra (szerintem titkon várta már, hogy feltűnjön egy ismerős...;D), aztán felmentünk a Várba. És bezabáltunk 3 fürt szőlőt. Annyira szemét voltam már megint, hogy az hihetetlen. Most már tényleg be kell iktatnom egy szeretet-napot. Szerintem akkor néznének csak igazán elmeroggyantnak...
Ma lógok. Ma Barbi ment be. Meg Melinda is.
Még nem ébredtem fel. Olyan vagyok, mint akit fejbevágtak. Kába.
Utána kéne néznem a koncertnek... Gyogyi, Gab! Jöttök???

Újabb horoszkóp:
szeptember 21-étől 27-éig
IGEN: A sors jelet küld, biztos lehet abban, hogy valaki annak ellenére, hogy nem jelentkezik, mégis sokat gondol önre. Munkahelyi barát életét tisztán látja, ezért jó tanácsot adhat neki. Betegségre jó gyógyszert kap.
NEM: Torkig lesz azzal, hogy nincs pénze, hogy a megélhetés és a munkahelye miatt olyan nyomás nehezedik önre, amely miatt olykor aludni sem tud. Ne siránkozzon, hanem változtasson!

Hejj, de jót üvöltöztem az imént Zozzal. A mű témája? A pc. Ha adhatok egy tanácsot, kerüljétek el a service pack 2-őt! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat