Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-01-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-01-27

Nem kell vakon, kézméret és próba nélkül... :P Ne izguljál! Megengedem, hogy vegyél nekem kesztyűt. Mert én ilyen jó arc vagyok. Kockacuki? Meg aztán a dolgos kezeknek kell a védelem a külső behatásoktól. És tényleg sok voltál már erre a hétre... :P Mikor nem?
Ez a kitűző-vásárlás jó ötlet volt, már látom... :D

Szal szerdán kezdek. Egyúttal szerdától kezdve nem lesz netem egy ideig. Hogy meddig, arról lövésem sincs, mert nem egy egyszerű feladat felhajtani egy olyan bandát, aki megfelelő áron és minőségen nyújt egyszerre netet és kábeltévét... Majd lesz valami. Ezt is nekem kell elintéznem. Ma be is cibáltam anyut, hogy lemondjuk a T-Online-os netet. Nem könnyeztük meg. Aztán meg elmentünk farmert meg garbót venni neki. Persze induláskor még nem is sejtettem, hogy nekem kell állnom a cehet. Más pénzén én is tudok igényesen öltözködni. Nah mindegy, kapott egy farmert. (Ráment a fél mp3 lejátszóm.) De behajtom ám. Magamnak meg vettem egy övet. Menő. :D

Voltam tegnap a nagyszülőknél. Csend volt és békesség. Csak nagyim van még mindig nagyon vacakul. Nem is mondtam el nekik, hogy mi a helyzet énfelém. Nem is fogom. Jah, amúgy szedem a bogyeszt. Semmi extra.

Közben a falra mászom attól, ahogy néhányan megpróbálnak kioktatni engem a saját életemről és bírálják a cselekedeteimet, osztogatják a tanácsaikat (mintegy utasításképpen), miközben rohadtul nincs lövésük arról, hogy milyen lehet az én bőrömben élni. Beugatni mindenki tud. Én is. De gondolkodni már kevesebben. Mindenkinek van vaj a füle mögött (mint ahogy nekem is), de ezt beismerni már nincs bátorságuk. Bezzeg ha kritizálni kell. Csak annyit mondanék: Mindenki magából indul ki!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat