Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. szeptember 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. szeptember 1.

Elseje van. Egyedül vagyok. És egyedül leszek. Anyu és Zoz már hajtanak. Meg én is hajtok majd. Valakit. El. Vazze.
Arra gondoltam, hogy összerittyentek valami kis rövid összefoglalót a nyaramról. Bár nem érzem, úgy, hogy már vége lenne. Régen volt ilyen eseménydús. És kellemes. Sok új arc, mind nagy fej. Oké, 1-2-től eltekintve. És valahogy volt érdeklődés felém. És sokat mosolyogtam és röhögtem. És most jönnek vissza a régiek is. Többé-kevésbé. Nem tudom kifejezni magam. Nem is folytatom.
Banyek. Furcsa dolgot csináltam. Hozzám képest furcsát. Másoknak ez mindennapos. És mégcsak észre sem vettem. Csak már amikor megtettem. És jól esett. Valahogy nem jött elő az ilyenkor szokásos "mit gondolna rólam, ha megtenném". :D Lehet, hogy fejlődöm?
Nem kellenne idegesnek lennem? Illene. Halál higgadt vagyok. Ez már többet mond mindennél.
Kiszorgoskodtam magam mára. Felkelek és látom a listát az asztalon. Bevásárlás, meg mindenféle dzsuva konyhai meló. De már megvolna. Nagyjából. De most jut eszembe, hogy fél 12 van és én még nem is reggeliztem. Vazze, el az utamból...
Hehh. Horoszkópom mai kezdő mondatából: ...today is the most important date of your life... Ehh. Lehet. De kétlem.

Ó, hogy az a!!! Telefon. Ma nem jó? Akkor mikor? Majd suli mellett? Ez van. Most már vágja. Vagyis sejti. És mindenáron tudni akarja. Telefonon akarja megbeszélni velem. Na azt nem!
Akkor most levetem fekete gúnyám és hazaiba váltok. Ha ezt hamarabb tudom... talán még jól is érezhettem volna magam. De van még 2 napom a szabiból. És csakazértsem cseszhet ki velem senki sem.

Eszembe jutott ez a google-os földgömbös program, amit csucsu linkelt. Naagyon szupi. Máris megnéztem a házunk, meg a sulim, meg hogy mekkora távot kellett tegnap lezavarnom a természet hívása végett.

Holnap má tényleg be kéne menni a citybe bevásárolni. Le vagyok gatyásodva. De nincs kedvem a nyakamba venni a várost. Áááá. Már látom, hogy majd talán a suli mellett elténfergek valahova. Pedig hogy elterveztem, hogy sulikezdésre emberré varázsolom magam. Blabla.

Újabb horoszkóp. Ez viszont kísérteties üzenetet hordoz.
IGEN: Eljött a protekció kérésének, adásának ideje, már csak azért is, mert az anyagi hasznát ön fogja élvezni. Hallgasson az álmaira, a megérzéseire, amelyek nem csalják meg! Nem úgy, mint egy közeli ismerős vagy barát, akiről érzi, hogy titkol ön elől valamit, ami rövidesen kiderül.
NEM: Ismerjen mértéket a szeszfogyasztásban. Mivel rendkívül balesetveszélyes a hét, még a pezsgősüveget is mással nyittassa ki!

"I won't do it with you, I'll do it to you
I hope this hook gets caught in your mouth
I won't do it with you, I'll do it to you
Don't say no, just say now"
/Marilyn Manson: Ka-boom ka-boom/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat