Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-04-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-04-16

Helyzetjelentés.

Azt mondják, látszik az arcomon, hogy fogytam.
Pedig "csak" 4 kilóról beszélünk (egyelőre), ami az elmúlt másfél hónap keményebb melójának köszönhető. Egyébként tényleg látszódik, csak nekem akkor tűnt fel, amikor a nadrágjaimhoz övet kellett elővennem. :) Közben szépen izmosodom, szóval egyre elégedettebben nézek a tükörbe. Az elhatározással és a kitartással nincsenek gondjaim. ;)
Tegnap megint voltunk ugrabugrin. A zumba nálam lemondott, így most problémás zónákkal foglalkoztunk. Gyárákáááák, beszarás, amit a combjaimban meg a karomban érzek. :D Még pár hét és téglacombúnak hívhattok. XD Széjjelszedek mindenkit, mint a legóházat. :D

Kicsit ráfeküdtem a németre meg az angolra. Így aztán a németem klasszul jön vissza minden probléma nélkül, az angolomnak meg jót tesz a sok fordítás. Már arra is rájöttem, hogy korábban mivel követtem el hibákat, amikor beszéltem. (Nem, nem azzal, hogy beszéltem! :D)

Voltam a németeknél ötödik körön. Azt képzeljétek el, hogy megint előjöttek Szigetszentmiklóssal meg a költözéssel. Én meg megint előjöttem az udvarias és határozott "nem"-mel. Aztán a logisztikai vezetővel beszélgettem, mert asszisztenst keres maga mellé. Esküszöm, hogy eddig ez a meló tetszik tőlük a leginkább. Amúgy kerestem ám a szememmel az építési részleg vezetőjét, hátha összefutok vele, de nem volt szerencsém. Sebaj, lehet még a végén napi szinten vigyoroghatok a pofájába. De ne szaladjunk annyira előre, hátha mehetek még pár körre. :P

A szomszédjaimat nagyon nem szeretem. Amit az elmúlt 2 éjjel műveltek... Éjjel 3 és 4 között folyamatos dörömbölés. Az egyik abbahagyja, a másik rákezd. Néha úgy érzem, mintha egy éjjel-nappali bútorraktárban élnék.

Holnap wamp. Két hét múlva Critical Mass. 2 hónap múlva Zombie Walk. Gyá, királyság.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat