Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-08-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-08-17

http://www.youtube.com/watch?v=l-4U2HDjcSc

Azt hittétek zene lesz, mi? :P

Jó(l) vagyok, szép vagyok, kedves vagyok. Ki hinné?

Ma elkószálok. Mert ingerem van rá.
Tegnap voltunk apuéknál. Rákérdeztem Zoznál erre a hétfő esti kocsmázásra. Úgy ahogy van, elfelejtette. Tudtam. Mondtam is neki. Erre elkezdett szabadkozni, hogy akkor majd kedden Lídiával (nőjelölt, persze bonyolult eset) együtt menjünk. Én már csak mutattam neki erre a blabla kézmozdulatot.
De ma élni fogok.

http://www.youtube.com/watch?v=CCskjc2Miu4

http://www.youtube.com/watch?v=s6JtQQOSuAQ
Tedd meg megint!!! :D

Ahh, letargia. Nagy lelkesen rákészültem, hogy meglátogatom azt a táskaboltot, amit kinéztem a neten (http://feyerzsuzsa.com/fzs_magyar.html), erre már nem árul ott a csaj, csak online boltja van. Na bazzeg. Onlájn ki a túró vesz táskát? Pont az a buli az egészben, hogy az ember tapizhat, válogathat, próbálgathat. Szóval letörtem, mint a bili füle, mert teljesen beleszerelmesedtem a csaj alkotásaiba, annyira klasszak.
Így aztán már nem voltam olyan lelkes, hát még amikor a JC-ban nem találtam atléta trikót, noha trikó vásár volt. Ez milyen? De legalább vettem egy forrónacira hajazó short-ot. Na aztán lett volna még egy küldetésem. Hónapok óta kajtatok egy nagyon világoskék, enyhén bővülő szárú hosszú farmer után. Ma megláttam a legszebb színűt, ami tök pöpec lett volna, még a mérete is, csakhogy olyan trapéz fazonja volt, amit még a hippi korszakban is meggondolnék. Szóval titta nirvana.
Vígasztaló simikét kérek!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat