Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
:*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
:*

Most is, mint mindig rohanásban vagyok. Ergo a suliból írok. Gépünk élettörténete immáron annyira kacifántos, hogy inkább bele sem mászom. Beteg. Ennyi.
Meg úgy néz ki, velem sem minden oké. Tegnap fájt a bal szemem. Mára fel is dagadt. Persze ez nem korlátozhat engem semmiben sem, ennek örömére ma úgy döntöttem, hogy ha már amúgy is a képembe bambul a nép, akkor vessenek már egy pillantást a lábamra is. Hihi. Halásznadrág, csíkos térdzoknival. Naaagyon pöpec! :) Közben görcsöl a hasam is, de ez sem izgat. Reggeli szemborogatásom közben ugyanis volt negyed órám, hogy elgondolkozzak azon, hogy valójában én most boldog vagyok. Határozottan. Ez azért olyan fontos, mert az utóbbi hónapokban elég vacakul érzetem magam, mármint nem tudtam volna ilyen egyértelműen kimondani, hogy okés a helyzet. Persze nehézségek mindig akadnak, de áthidalhatóak. Ennek egyik jele, hogy tegnap végre valahára telefont ragadtam és elhatároztam, hogy kerítek magamnak egy szállodát. Azt hiszem sikerült. Oda megyek, ahol Eszti is van. Meg Zsuzsi. Kedden elbeszélgetés 1-től. Remélem összejön, eddig pozitívak a visszajelzések. Elvégezhető munka és fizetnek is. :) Még egy kicsit nyaggatom majd holnap az IBUSZ irodámat, hogy mondjanak már egy áment és aztán kezdődhet a befogadó nyilatkozatok intézése. El sem hiszem, hogy elsőre beletrafáltam. Van olyan csoptársam, aki eddig 40 helyen érdeklődött, de még sehova sem kellett.
Cyvyke! Meglesz. Nincs akadály. Legfeljebb csak mi magunk... :D

Itthon vagyok. A rohadt pontos labda. Szerintem az talált szemen. :D Sebaj, egy kicsit lejebb ment a púp. Szal már majdnem teljesen ki tudom nyitni. Ügyike vagyok. :) Meg titta hülye... :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat