Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-04-21

És majdnem ugyanazt sikerült lenyomnia... Bazzeg. Röpgyűlést hívott össze kollektív lebaszás céljából. A rám vonatkozó rész abból állt, hogy nem vettem észre a sarokban a koszt. De az persze nem került a terítékre, hogy a kh-s takarítóknak és az éjszakásoknak 1-1 oldalt írtam össze, hogy csinálják meg. Meg persze azt sem veséztük ki, hogy napok óta nem volt senki sem rendesen körben, amit aztán ma én pótoltam. Meg arról sem esett szó, hogy több mint 1 hetes nagytakarítást vettem ma át az éjszakásoktól. De arról persze szó volt, hogy "nem értem hogy lehet 30 perc alatt végigmenni a házon". Itt megint kimaradt az a rész, hogy én ma másfél órán keresztül kémleltem a négyzetmétereket, tapiztam a bútorokat és körmöltem. Jah, és! Azt sem hoztam szóba, hogy én voltam az egyetlen aki foglalkozott olyasmikkel, hogy a vendég wc-kben rohadnak a kosztól a kefék. Ez nem fontos, de a sarokban a kosz kurvára. Hibát mindenkinek a munkájában lehet találni, mert idézném Kokot "hibát az követ el, aki dolgozik". És közben kellő mennyiségben megspékelte rövid előadását önnön magasztálásával, hogy ő bezzeg amikor gondnoknő volt ennyi meg ennyi mindent meg tudott csinálni. Na jah, valszeg azért volt bent éjszakákig. És erre büszke! Hát nekem a munkám nem a hobbym. A maximumot adtam és adom a munkámba, ha ez sem elég, nem tudok mit tenni.
Berágtam. Le kell nyelnem. Kurvanehezen megy.

Na aztán voltam nagyszülőknél is. Ha már lúd, legyen kövér... Szokásos momentumok most is megvoltak, mint "a te hülye generációd", meg "nézd meg anyádat és apádat" meg "de mára befejeztem". Ccc...
Hazaértem és egyből ráálltam a futópadra. Kicsit többet teljesítettem a megszokottnál. Lesz kínom holnap is. De legalább nem megyek dolgozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat